Andere uitjes

Escape Room Schagen is onderdeel van Liz Events. Liz Events organiseert uitjes voor bedrijven en particulieren door het hele land, maar wil zich vooral profileren als specialist in uitjes in Schagen en de Kop van Noord-Holland.

Wilt u uw bezoek aan de Escape Room uitbreiden met nog een andere activiteit, bent u met een grote groep en wilt u van activiteit rouleren of wilt u misschien toch iets anders doen dan de Escape Room bezoeken bekijk dan eens ons uitgebreide aanbod aan uitjes hieronder.

Escape the City

Een gevaarlijke crimineel heeft meerdere mensen gegijzeld en opgesloten in afgesloten ruimtes. Aan jullie de taak om de gijzelaars zo snel mogelijk vrij te krijgen, voor de klok op 0 staat!

Lees meer
v.a. € 15,00 p.p. incl. btw

The Target

Een spannend en meeslepend spel waar gangsters moeten proberen met misdaden € 1.000.000 bij elkaar te verdienen. De politieteams moeten ze zien te stoppen voor ze de stad uit zijn.

Lees meer
v.a. € 29,50 p.p. incl. btw

Operation Freddy

Een hilarische citygame waar je door kabouter Freddy wordt meegenomen op een speciale tocht door de stad. Voltooi de raarste missies om met zo veel mogelijk punten de eindstreep te halen.

Lees meer
v.a. € 29,50 p.p. incl. btw

The Wedding Game

Oeps! Je bruiloft begint al over anderhalf uur, maar werkelijk NIETS is geregeld. Geen tijd om in tranen uit te barsten want je jurk hangt nog bij de stomerij en oh nee…. de ringen zijn kwijt.

Lees meer
v.a. € 15,00 p.p. incl. btw

The Hangover Game

Na je vrijgezellenfeest wordt je wakker met knallende koppijn en een tattoo op je bil. En je bruiloft begint al over anderhalf uur! Hoe kom je op tijd en toonbaar op je eigen trouwfeest aan?

Lees meer
v.a. € 15,00 p.p. incl. btw

Kolonisten City Game

Het populaire bordspel kun je nu ook live spelen in de stad. Verzamel grondstoffen, bouw straten, verover dorpen en steden en overmeester de concurrentie. Ben jij een ware tacticus?

Lees meer
v.a. € 15,00 p.p. incl. btw

Sherlock Holmes

Het is menens: de stad wordt opgeschrikt door een gruwelijke moord en jullie moeten ’m oplossen. Speciaal voor doordenkers, speurneuzen en nieuwsgierige aagjes!

Lees meer
v.a. € 15,00 p.p. incl. btw

Codecrackers

Een breinbrekend spel waar een zeer vertrouwelijk prototype is gestolen. Vindt als detectiveteams zo snel mogelijk de geheime locatie en kraak de code om het prototype veilig te stellen.

Lees meer
v.a. € 29,50 p.p. incl. btw

Shooter

Wie van jullie heeft gangsterbloed door z’n aderen stromen? Neem het tegen elkaar op in een strooptocht door de stad. Speciaal voor thrillseekers een spel bomvol actie.

Lees meer
v.a. € 15,00 p.p. incl. btw

Team me up

Een veelzijdige en flexibele citygame die wij volledig naar jouw wensen opstellen. Jij zorgt voor de teams, wij voor al de rest! Supergrappig, spannend of rustig, bij Team Me Up kan het allemaal.

Lees meer
v.a. € 42,50 p.p. incl. btw