Chocolate Challenge

Los puzzels op, combineer ze als eerste tot de juiste
eindoplossing en win een escape room!

Ja, ik doe mee!
Vertel me meer

Sammy geeft een gratis escape room weg

December, een maand vol feestdagen. Sinterklaas geeft cadeautjes weg en ook met kerst liggen er vele cadeaus onder de kerstboom. De tijd tussen sinterklaas en kerst duurt Sammy alleen altijd net iets te lang. Daarom wil Sammy, net als de goede Sint, ook graag cadeautjes uitdelen. En wel tussen Sinterklaas en Kerst.

Misschien denk je nu wel, wie is Sammy? Sammy is Sammy Sweettooth, de neef van Willy Wonka en tevens de eigenaar van de Sweettooth chocoladefabriek. Deze fabriek is het decor van onze escape room “The Chocolate Factory”.

Dit jaar geeft Sammy, net als vorige jaar een escape room naar keuze bij Escape Room Schagen weg. Natuurlijk doet hij dit niet zomaar, je moet er wat voor doen.

Doe mee met de Chocolate Challenge en win!

Speel alleen of maak een team met familie, vrienden, kennissen of collega’s en ga de uitdaging aan. Leg telefoons aan de kant en ga lekker aan tafel zitten met z’n allen en beleef het escape gevoel thuis. Als je je inschrijft krijg je 4 dagen lang elke dag één of meerdere escape room achtige puzzels toegestuurd. Combineer je op de laatste dag alle puzzels dan weet je wat je moet doen om een gratis escape room spelen te winnen. Ben jij of zijn jullie de eerste die dit doen, dan is de hoofdprijs voor jou/jullie!

Wie, wat, waar, wanneer & hoe?

  • Iedereen kan mee doen, jong & oud

  • Alleen of in een team

  • Van 12 t/m 15 december (kan je een dagje niet, kan je opdracht van die dag ook een dagje later oplossen)

  • Het is helemaal gratis

  • De hoofdprijs is een gratis escape room naar keuze bij Escape Room Schagen voor 2 – 7 personen

  • Je kunt overal ter wereld mee doen en kans maken om te winnen

Hoofdprijs: één van deze 3 topbelevenissen!

Vikitana zegt

Een uitgebreide escaperoom met een zeer goede verhaallijn. Je wordt meegesleept en de puzzels zijn origineel uitdagend en verschillend. Sommige puzzels zijn snel op te lossen, anderen kosten meer tijd. Wij speelden met 5 personen en iedereen kon zijn steentje bijdragen. De kamer was mooi aangekleed. We werden warm ontvangen door vriendelijk personeel en er werden duidelijke instructies gegeven. Voor ons was het een topervaring!

Sandra zegt

Bij de naam van de kamer krijg je een beeld in je hoofd. En als de deur dan open gaat en je betreedt de chocoladefabriek… dan komt dat precies overeen. Zoete kleuren, snoepjes zover als het oog reikt en.. puzzels.
Erg leuke kamer om (ook met kinderen) te spelen!

Puzzels leuk in thema, er zitten pittige doordenkers bij, maar ook ‘gewoon doen’ puzzels, dus voor elk wat wils. Het fotomoment benoemen in een review heb ik nog nooit gedaan, tot nu! Super origineel! Aanrader!

Rob zegt

Afgelopen week hebben wij La Casa de Dinero gespeeld. Van te voren wist ik niet echt wat we konden verwachten, maar wat een gave ervaring! Het spel is echt in thema en als je de serie hebt gezien ga je veel dingen herkennen, maar je hebt de kennis niet nodig. Het spel is ook zonder dat je de serie hebt gezien heel goed te spelen en ook dan een echte aanrader! Dat je niet de hele tijd de VR bril op moet hebben, maar dit door wisselt is een sterk component. Ook de samenwerking tussen de Virtuele wereld en de “echte” wereld is goed over nagedacht. Twijfel je nog? Nergens voor nodig, gewoon doen!

Extra prijzen (verloot onder alle juiste inzendingen)

chocolate challenge escape room schagen tweede prijs

Het Boekanier Dossier (t.w.v. € 50,-)

chocolate challenge escape room schagen derde prijs

Cadeaubon Escape Room Schagen (t.w.v. € 50,-)

chocolate challenge escape room schagen vierde prijs

Lekker nazitten arrangement voor 2-7 personen (t.w.v. € 6,50 p.p.)

vijfde prijs

Koffie & gebak arrangement voor 2-7 personen (t.w.v. € 4,75 p.p.)

Willen jullie gratis meedoen aan de chocolate challenge
en kans maken op een gratis escape room?

Schrijf je nu in!

doe mee aan the chocolate challenge