Escape Room op Locatie

Voor 15 – 500 personen

In de Top 10 van Nederland
Met onze escape rooms

10.000+
tevreden gasten

10+ jaar ervaring
In het organiseren van uitjes

Escape Games voor grote groepen

De basisgedachte van een Escape Room is om binnen 60 minuten uit een ruimte te ontsnappen die gevuld is met raadsels, vraagstukken, codes en sloten. Een normale Escape Room is gebouwd voor 4 tot 8 spelers. Voor grote groepen hebben we bij Escape Room Schagen een paar speciale spellen ontwikkeld, welke op ieder gewenste locatie verzorgd kunnen worden.

Bijvoorbeeld op een evenementenlocatie, bij een restaurant of bij jou op kantoor. Deze escape rooms op locatie kunnen gespeeld worden door groepen van 15 tot 500 personen! Zenuwslopende spellen met een spannende onderlinge strijd. Welk team heeft als eerste de oplossing gevonden en gaat er met de eer vandoor?

escape room op locatie

Onze Escape Games op Locatie

deadline escape room op locatie

Deadline

Deadline is een echte teambuildingsgame en kan op elke locatie plaatsvinden. Het start allemaal met een trailer en 1 koffer per team. Welk team is het snelste?

Meer over deadline

La Casa de Dinero

Werk goed samen en ontrafel onder leiding van El Profesor de meest uitdagende puzzels in real life en VR. Wie maakt al het geld buit en ontsnapt aan de politie?

Meer over La Casa

National Treasure

Ga samen met  vrienden of collega’s op zoek naar de schat. Ontsnap uit de gevangenis en ontrafel het mysterie. Welk team weet als eerste de schatkist te openen?

National Treasure

La Casa de Dinero

In plaats van binnen is jullie speelveld buiten. Ontrafel de cryptische aanwijzingen en puzzels. Welk team weet de meeste gijzelaars te bevrijden uit handen van Dr. Crypto.

Escape the City

“SUPER GAAF!”

“NET ECHT!”

“HEEL GOED VERZORGD!”

“ECHT IEDEREEN WERD FANATIEK”

“HIER WORDT NOG LANG OVER GESPROKEN!”

Waarom kies je voor een escape game van Escape Room Schagen?

Willen jullie ook een escape room op locatie laten verzorgen?

Ja, heel graag. Stuur mij meer informatie