VR Escape Game La Casa de Dinero

Weten jullie miljoenen euro's buit te maken?

Beleef het nu in de VR Escape Game La casa de Dinero

Escape Room Schagen is vanaf 2 juni 2024 voorgoed gesloten!

Pluspunten La Casa de Dinero

VR Escape Game

Een combinatie van VR en escapen
Pluspunten La Casa de Dinero

4.3 uit 5 sterren

Uit 54 reviews van onze gasten
Pluspunten La Casa de Dinero

In twee talen te spelen

Nederlands en Engels
Escape Room La Casa de Dinero

VR Escape Game 'La Casa de Dinero'

Ons nieuwste avontuur vindt plaats in virtual reality en is gebaseerd op de populaire Netflix serie La Casa de Papel. Werk goed samen en ontrafel onder leiding van El Profesor de meest uitdagende puzzels. Naast pittige real life puzzels zullen jullie ook in de virtuele wereld goed moeten opletten. Weten jullie het Spaanse Muntgebouw te beroven en daarna ook nog te ontsnappen uit de handen van de politie??!!

Hoe werkt het?

La Casa de Dinero is geen klassieke escape room, maar een VR Escape Game. Bij La Casa de Dinero moet je puzzels in Virtual Reality en Real life oplossen om je doel te bereiken. Hoe snel maken jullie de miljoenen euro’s buit? Steeds heeft 1 persoon de VR Bril op (dit wissel je gedurende het spel door) en de rest bekijkt de kamer in real life. Door goed te communiceren kunnen puzzels en raadsels in zowel de virtuele wereld als in de echte wereld worden opgelost. Je combineert dus Virtual Reality met Reality, wat een andere, maar ook zeker een hele leuke manier van escapen en samenwerken is.

aantal personen

2- 5personen

3 tot 4 personen is het ideale aantal.
Tijd Space Lab

75 minuten

Weten jullie het geld te stelen binnen 75 minuten.
Virtual Reality

Met Virtual Reality

Een combinatie tussen escape rooms en VR.
Leeftijd Space Lab

Vanaf 16 jaar

Vanaf 14 jaar o.b.v. een volwassene.

Wat onze gasten zeggen over La Casa de Dinero

Gave ervaring!
Afgelopen week hebben wij La Casa de Dinero gespeeld. Van te voren wist ik niet echt wat we konden verwachten, maar wat een gave ervaring! Het spel is echt in thema en als je de serie hebt gezien ga je veel dingen herkennen, maar je hebt de kennis niet nodig. Het spel is ook zonder dat je de serie hebt gezien heel goed te spelen en ook dan een echte aanrader! Dat je niet de hele tijd de VR bril op moet hebben, maar dit door wisselt is een sterk component. Ook de samenwerking tussen de Virtuele wereld en de “echte” wereld is goed over nagedacht. Twijfel je nog? Nergens voor nodig, gewoon doen!
Rob Dekker
Blij verrast
Last minute wilde wij een escape room spelen. Helaas zat de kamer die wij wilden spelen al vol, maar La Casa de Dinero was nog vrij. Allemaal hadden we de serie niet gezien, maar dat zou niet uitmaken werd er aan de telefoon vertelt. We hebben de proef op de som genomen en waren blij verrast. Wat een super leuk spel en mooie belevenis. Heel mooi gedaan! Wij kunnen beamen dat het niet nodig is de serie te hebben gezien, maar na het spelen ben ik nu toch wel heel nieuwsgierig geworden.
Dylan Hoogveen
We gingen er echt in op!
Super gaaf, wij hebben echt genoten. Je komt echt in de sfeer door het pak dat je gelijk bij het begin aan mag trekken 🙂 En het hintsysteem is net als de andere kamers van Escape Room Schagen weer helemaal in thema! Ik had nog nooit een VR Bril op gehad en had niet verwacht dat ik er zo in op zou gaan. Naarmate het spel vorderde werden we allemaal steeds fanatieker. En we hebben het gehaald, de buit was binnen. Dat maakt het natuurlijk nog leuker 😉 en we kregen zelfs nog een presentje mee naar huis. Wederom een top beleving! Bedankt.
Soraya van Veen
la casa de dinero reserveren

Beleef La Casa de Papel nu zelf

127,- per kamer

Wil je dit samen met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s meemaken? Reserveer dan nu La Casa de Dinero.