escape-room-spelen-tijdens-pasen-2

Escape Room spelen tijdens Pasen

Kom naar Escape Room Schagen!

aantal personen

Kleine en grote groepen

Van 2 tot meer dan 50 personen
vrolijke-paas-1

Vrolijke Paas

Met familie, vrienden of je gezin

Tijd Space Lab

Spel met of tegen elkaar

Welk team escaped het snelste?
pasen-bij-escape-room-schagen

Zin in een Paas Escape?

Ben je op zoek naar een uniek uitje tijdens de Paasdagen? Wil je na al dat lekkers en vele paaseitjes eten er wel even tussenuit om wat actiefs te doen? De Escape Room is een van de leukste activiteiten tijdens Pasen!

Escape Room Schagen heeft verschillende gave escape rooms met ieder een ander verhaal en beleving. Los het spannende moordmysterie op in 'Space Lab' of ontdek de wondere wereld in 'The Chocolate Factory'! En wat dacht je van de nieuwste VR Escape Game 'La Casa de Dinero'? 

Lukt het jou om samen met je  familie of vrienden uit één van onze award winnende kamers te breken?

We hebben 1e en 2e Paasdag nog kamers beschikbaar. Reserveer nu!

De leukste uitjes tijdens Pasen!!

Kies uit één van onze award winnende escape rooms

Escape Room Chocolate Factory Schagen Noord-Holland

The Chocolate Factory - de lekkerste activiteit met Pasen

De lekkerste Escape Room van Nederland! Een hele vrolijke kamer met felle kleuren en snoep in overvloed. Het is alsof je zo de film in stapt: grote lollies, ijsjes en een grote toverboom. Tijdens de Paasdagen hebben we vast wat paaseitjes verstopt!

Samen los je allerlei creatieve puzzels op verschillend in moeilijkheidsgraad. The Chocolate Factory is een escape room die kan worden aangepast in niveau. Of je nu komt met kinderen, volwassenen, beginners of echte escape experts. Wij passen de kamer aan op jullie leeftijd en ervaring.

Weten jullie het geheime recept van de chocoladebonbons te stelen?

De leukste en lekkerste activiteit met Pasen!!

 €127,- per kamer (speel je met 2-3 personen dan is de prijs €107,-)

Escape Room Space Lab Noord-Holland Schagen

Space Lab - een spannend uitje met Pasen!

Space Lab is ook hele gave kamer en staat in de top 10 van beste Escape Rooms in Nederland.  De missie is duidelijk: jullie moeten het Training Center van Schagen in omdat Nora daar dood is gevonden. Nora was in het Training Center aan het werk aan een AI computer. Wie heeft de moord gepleegd?

Deze kamer zit vol met geweldige high-tech effecten en de puzzels passen ontzettend goed bij het Space Lab thema. Met de speciale kinderversie is de kamer ook geschikt vanaf 10 jaar. 


Lossen jullie dit spannende moordmysterie op? 

€127,- per kamer (speel je met 2-3 personen dan is de prijs €107,-)

Escape Room La Casa de Dinero Noord-Holland Schagen

Speel VR Escape Game 'La Casa de Dinero' tijdens Pasen!

Spannende escape belevenis met VR! Werk goed samen en ontrafel onder leiding van El Profesor de meest uitdagende puzzels. Naast real life puzzels zullen jullie ook in de virtuele wereld goed moeten opletten. Steeds heeft 1 persoon de VR Bril op, dit wissel je gedurende het spel door. 


Weten jullie het Spaanse Muntgebouw te beroven en daarna ook nog te ontsnappen van de politie??!

€127,- per kamer

Veel gestelde vragen

Algemeen

Worden we echt opgesloten?

Nee, wij draaien de deur niet achter je op slot. De deur zit dicht met een magneet. Door op de rode knop naast de deur te drukken gaat deze open. Deze rode knop zit zowel aan de binnen- als buitenkant van de kamer, bij alle uitgangsdeuren.

Hebben jullie noodknoppen?

In al onze escape rooms zijn één of meerdere noodknoppen aanwezig. De spelers kunnen dan ook ten aller tijde zelf naar buiten.

Wat is een escape room?

Om een zo goed mogelijk beeld te geven van wat een Escape Room precies is, hebben wij de uitleg pagina Wat is een escape room? gemaakt. Hier vind je een heldere uitleg, maar ook een filmpje van “De Wereld Draait Door”. Hier laten ze een klein voorbeeld zien van 5 minuten. Elke Escape Room is natuurlijk anders en overal zitten weer andere puzzels. Zo ook bij ons.

Zijn de escape rooms ook in andere talen beschikbaar?

Onze kamers zijn in meerdere talen beschikbaar:
- The Chocolate Factory (NL, ENG, DUI)
- Space Lab (NL, DUI)
- VR Escape Game La Casa de Dinero (NL, ENG)

Voor Space Lab is de Engelse versie in ontwikkeling, mocht je graag in het Engels willen spelen neem dan even telefonisch contact op om te horen of deze wellicht beschikbaar is wanneer je wilt komen.

Zijn de escape rooms rolstoeltoegankelijk?

Van onze room “Space Lab” hebben we er twee. De kamer op de begane grond is geschikt voor rolstoelgebruikers, met extra ruime doorgangen. Per spel kunnen er twee rolstoelgebruikers naar binnen, vergezeld door mensen die wel goed ter been zijn. Ook hebben we een mindervaliden toilet op de begane grond die van alle gemakken is voorzien.

The Chocolate Factory en La Casa de Dinero liggen op de eerste etage en wij hebben geen lift. Hierdoor zijn zij niet rolstoeltoegankelijk.

Ik ben claustrofobisch, kan ik de escape room spelen?

Al onze kamers kunnen in principe worden gespeeld door mensen die claustrofobisch zijn. Er zijn geen kleine ruimtes aanwezig. Verder wordt je bij ons niet echt opgesloten. Onze deuren zitten met een magneet dicht en zijn voorzien van een rode knop. Zodra je die indrukt kun je zelfstandig naar buiten. Je hebt dus altijd zelf de controle over als je toch naar buiten zou willen. Twijfel je dan kun je altijd van te voren met ons contact opnemen en kunnen wij indien nodig wat meer informatie verschaffen. Mocht je echt niet willen dan bieden wij de mogelijkheid om achter de schermen mee te kijken, zodat degene die niet durft toch het hele spel meekrijgt en later kan meepraten.

Zijn de escape rooms eng?

Space Lab
Space Lab is niet eng, maar er komt wel spanning en adrenaline bij kijken. Te allen tijde worden jullie door een gamebegeleider in de gaten gehouden. Wordt de spanning echt te groot en willen er één of meerdere personen uit (waar wij overigens niet vanuit gaan), kan je altijd de noodknop gebruiken en naar buiten gaan. De rest van de groep kan dan verder spelen.

The Chocolate Factory
Dit is een kamer met een meer feelgood karakter en is totaal niet eng, maar wel heel leuk om te spelen. Voor zowel kinderen, maar juist ook voor volwassenen. We kunnen deze kamer aanpassen in niveau.

La Casa de Dinero
La Casa de Dinero is spannend, maar net als Space Lab niet eng.

Wat hebben jullie voor veiligheidsmaatregelen?

Vanaf de bouw hebben wij goed nagedacht over de brandveiligheid van onze escape rooms.
- Er kijkt en luistert per kamer altijd 1 begeleider mee.
- Er is altijd minimaal 1 BHV’er in het pand aanwezig.
- Je wordt niet echt opgesloten, de deuren zitten met een magneet vast. En gaan open als er op de rode knop naast de deur wordt gedrukt.
- In elke escape room zijn één of meerdere noodknoppen aanwezig. Hierdoor kan iedereen zelfstandig naar buiten.
- Overal zijn nooduitgangsbordjes en noodverlichting, bij brand en stroomuitval gaan deze aan.
- Er zijn vele rookmelders door het hele pand aanwezig.
- Er zijn verschillende blusmaterialen aanwezig.
- Wij hebben een brandmeld-/ontruimingsinstallatie.
- In geval van rook/brand, gaat het alarm af, gaat de noodverlichting aan en alle deuren open.

Ja, we komen graag met Pasen een escape room spelen!