Arrangementen eten & drinken

Wil je van je Escape Room bezoek een volledig dagje of avondje uit maken? Zoek niet verder. Geef in het opmerkingen vak bij je reservering aan dat je een arrangement wilt bijboeken en wij regelen de rest.

Wij werken samen met een aantal horeca zaken in Schagen om de belevenis nog completer te maken.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder het aanbod van arrangementen en geef bij je boeking aan als je van één of meerdere arrangementen gebruik wilt maken. Heb je al geboekt, maar wil je je boeking toch graag uitbreiden? Geen enkel probleem, stuur ons even een mailtje en wij maken het in orde.

escape room schagen nasa crime

Gebakje erbij?

Wil je jullie bezoek aan de Escape Room starten met een kopje koffie/cappuccino/thee en een heerlijk appelgebakje (met slagroom). Reserveer dan alvast dit arrangement en profiteer van de extra scherpe prijs van € 5,25 p.p.

escape room schagen eten en drinken

Lekker nazitten

Wil je na het spelen van de Room nog even lekker nazitten met z’n allen? Geen enkel probleem, dit kan in onze gezellige bar. Je kunt nog heerlijk napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Je krijgt 2x bier/wijn/frisdrank p.p. en nacho’s voor de hele groep voor € 6,50 p.p.

escape room schagen nasa crime

Lunchtime

Wil je voor of na het spelen van de Room genieten van een overheerlijke lunch van P10? Boek dan ons lunch arrangement. Je krijgt 3 luxe vergaderbroodjes, een kopje soep, kannen met melk en jus d’orange voor € 12,50 p.p.

Ook een ideaal arrangement als u met een grote groep komt en meerdere tijdsloten achter elkaar reserveert. De wachtende teams kunnen lekker lunchen, terwijl de andere aan het spelen zijn.

Niet beschikbaar van 24 december t/m 1 januari.

escape room schagen eten en drinken

Lunchtime Deluxe

Wil je heerlijk uitgebreid lunchen kies dan voor deze luxe lunch die onze partner P10 voor jullie bij ons bezorgd. Je hebt de keuze uit vele verschillende luxe broodjes en schalen vol met verse vleeswaren, kaas en ander beleg om zelf de lekkerste broodjes samen te stellen. Daarbij nog een heerlijke kop soep, vers fruit en  kannen met melk en jus d’orange voor € 17,50 p.p.

Ook een ideaal arrangement als u met een grote groep komt en meerdere tijdsloten achter elkaar reserveert. De wachtende teams kunnen lekker lunchen, terwijl de andere aan het spelen zijn.

Niet beschikbaar van 24 december t/m 1 januari.

escape room schagen nasa crime

Escape Diner

Wil je voor of na het bezoek aan onze room genieten van een 3-gangen diner? Dat kan met het Escape Diner van onze partner Grand Café de Smidse voor maar € 27,50 p.p.

Reserveren van het diner kan rechtstreeks bij je boeking, maar is wel onder voorbehoud van beschikbaarheid en is niet mogelijk tijdens de kerstdagen.

escape room schagen eten en drinken

Wonder’s Diner

Wil je aansluitend aan je bezoek bij ons lekker dineren in het centrum van Schagen, boek dan het Diner van onze partner Wonder’s Eten & Drinken. Een drie gangen keuze diner voor maar € 26,50.

Dit arrangement is te boeken vanaf 3 personen o.b.v. beschikbaarheid en niet tijdens de kerstdagen. Je kan het arrangement bij ons boeken, wij regelen alles, maar je kunt het afrekenen bij Wonder’s op de dag zelf.