sherlock-outdoor-escape-game

Ben jij een echte Sherlock? 

Een zinderend detectivespel - heel geschikt als groepsuitje! 

sherlock-in-schagen

Sherlock outdoor escape game

Ontdek de detective in jezelf met 'Sherlock', een meeslepend stadsspel waarbij je de straten van Schagen verkent op zoek naar aanwijzingen om een raadselachtige moord op te lossen

Dit avontuurlijke spel combineert het verkennen van de stad met het oplossen van een complex mysterie, waardoor deelnemers zich als echte profilers kunnen bewijzen. Verzamel met je team zoveel mogelijk aanwijzingen, ondervraag virtuele getuigen en gebruik je logisch denkvermogen om de zaak te kraken.

'Sherlock' is perfect voor liefhebbers van raadsels en mysteries en biedt een unieke manier om de stad op een interactieve en spannende wijze te ervaren! Een origineel en interactief teamuitje voor grote (in meerdere teams) of kleine groepen (1 team).
Ook in vele andere steden te spelen

aantal personen

6 - 500 personen

Speel in 1 of meerdere teams tegelijk.

Meerdere steden

Meerdere steden

Naast Schagen ook in andere steden te spelen.

buiten game

Lekker buiten

Ontdek de stad met deze spannende game.

Leeftijd Space Lab

Vanaf 10 jaar

Kies uit de standaard (v.a. 13 jaar) of junior versie

Hoe werkt Sherlock?

Sherlock is een gps spel die je in elke stad of dorp naar keuze kunt spelen. Ideaal voor een omgeving met veel straten en steegjes. Je bepaalt zelf wanneer je speelt en in hoeveel teams!

Het spel kan gespeeld worden in één team of in competitie met meerdere teams. Elk team gebruikt de app op een eigen telefoon of tablet, voert een teamnaam en spelcode in, en het avontuur begint.

In de app vind je op de kaart locaties voor forensisch bewijs, getuigenverhoren en aanwijzingen over de dader. Getuigen kunnen gewonnen of omgekocht worden met verdiend geld. Extra punten zijn te verdienen door creatieve foto-opdrachten, zoals het nabootsen van een crime scene. Je kunt zelfs andere teams bespioneren en hun informatie stelen voor een strategisch voordeel.

sherlock-in-schagen
Escape the City meerdere steden

In welke stad gaan jullie de strijd met elkaar aan?

Sherlock Kun je heel leuk in het centrum van Schagen spelen! Maar wist je dat je deze spannende outdoor escape game in (bijna) elke plaats in Nederland en België kunt spelen? Geef bij je reservering aan in welke stad jullie willen spelen en wij zetten dit spannende stadsspel uit in de stad van jullie keuze.