Escape Room Space Lab Battle

Weten jullie het mysterie rondom Nora op te lossen?

Speel de spannende escape room Space Lab

Space Lab sluit op 2 juni. Boek voor het te laat is. 
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Pluspunten Space Lab

Top 10 van Nederland

Volgens Escape Rooms Nederland
Pluspunten Space Lab

4.8 uit 5 sterren

Uit 87 reviews van onze gasten
Pluspunten Space Lab

In twee talen te spelen

Nederlands en Duits
escape room schagen noord-holland

Escape Room “Space Lab”

Nora Fontani, een vooraanstaand ingenieur, is dood gevonden in het NASA Training Center in Schagen. De laatste 8 maanden heeft ze intensief gewerkt aan haar project “Luna”. Een echte AI, haar eigen SIRI, een computer die denkt en redeneert als een mens. Dit project heeft ze onlangs afgerond en nu is ze er niet meer.


Was er iemand uit het trainingscentrum jaloers, liep ze iemand voor de voeten of was er liefde in het spel? Ga samen met Luna op onderzoek en ontdek wie er verantwoordelijk is voor deze tragische gebeurtenis.
aantal personen

2 - 7 personen

4-5 personen is het ideale aantal om mee te spelen
Tijd Space Lab

60 minuten

Ontsnappen jullie binnen de tijd?
rolstoelvriendelijke escape room

Rolstoelvriendelijk

1 van de 2 kamers is rolstoelvriendelijk
Leeftijd Space Lab

Vanaf 14 jaar

Vanaf 10 jaar o.b.v. een volwassene

Wat onze gasten zeggen over Space Lab

We hebben een onvergetelijk teamuitje beleefd. Verdeeld in twee teams, waren we allemaal vastberaden om te ontsnappen, maar helaas slaagde geen van beide teams erin. Ondanks dat leverde onze intense rivaliteit een buitengewoon spannende en leuke ervaring op. De sfeer was goed, de puzzels waren uitdagend en het enthousiaste personeel maakte het helemaal af. Voor liefhebbers van teambuilding en escaperooms is dit absoluut een aanrader!
esther-hartog
Esther Hartog - Afix
Wat een gave escaperoom. We hadden gekozen voor Space Lab. Samen met familie geprobeerd tijdig te ontsnappen. De kamer zat erg goed in elkaar en lekker technisch uitdagend. We gaan zeker nog een keer terug om een andere kamer te proberen.
rogier-van-nimwegen
Rogier van Nimwegen

Leuke technische onderdelen, hele leuke aankleding

Erg leuk! De aankleding was helemaal volgens thema, de puzzels zijn hartstikke leuk en de begeleiding helemaal top! In deze kamer zijn de tech elementen helemaal binnen thema. Sommige kamers willen high-tech zijn om alleen maar high-tech te zijn, maar dat is hier absoluut niet zo.

En erg leuk om een drankje te drinken na afloop!

Lisa Daisy

Prachtige, originele escape room

Wat een te gekke kamer! Het verhaal, de puzzels, de vormgeving: heel erg origineel! Geweldige spelbeleving en toffe effecten! Mooiste kamer die wij tot nu toe gespeeld hebben. Is voor een wat meer ervaren speler misschien wel wat makkelijker, maar de effecten maken de ervaring dat genoeg.
Florine

Leuke intense ervaring

Een uitgebreide escaperoom met een zeer goede verhaallijn. Je wordt meegesleept en de puzzels zijn origineel uitdagend en verschillend. Wij speelden met 5 personen en iedereen kon zijn steentje bijdragen. De kamer was mooi aangekleed. We werden warm ontvangen door vriendelijk personeel en er werden duidelijke instructies gegeven. Voor ons was het een topervaring!
Vikitana

Beleef een spannend uur in Space Lab

escape room schagen noord-holland

Escape Room voor 4 - 7 personen

127,- per kamer
Space Lab prijs 2 tot 3 personen

Escape Room voor 2 - 3 personen

107,- per kamer
escape room battle noord-holland

Speel tegen elkaar in de Space Lab Battle

Zijn jullie met meer dan 7 personen? Of wil je graag in twee teams de strijd met elkaar aangaan? Speel dan onze Space Lab Battle! 2 identieke rooms, 2 teams van maximaal 7 personen op hetzelfde tijdstip. Zo strijden jullie niet alleen tegen de klok, maar ook tegen elkaar! Welk team is sneller?

Space Lab gaat 2 juni sluiten.

Boek snel voor je te laat bent.

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden