Deze website maakt gebruik van cookies

escape room space lab schagen

Escape Room Space Lab

Nora Fontani, een vooraanstaand ingenieur, is dood gevonden in het NASA Training Center in Schagen. De laatste 8 maanden heeft ze intensief gewerkt aan haar project “Luna”. Luna is een AI, een artificial intelligence, een computer die denkt en redeneert als een mens. (zoals SIRI van Apple) Dit project heeft ze onlangs afgerond en nu is ze er niet meer. Was er iemand uit het trainingscentrum jaloers, liep ze iemand voor de voeten of was er liefde in het spel? Wij weten het niet en willen dat jullie dit samen met Luna gaan onderzoeken.

De NASA heeft liever geen pottenkijkers in dit speciale trainingscentrum en heeft nu jullie, als het speciale onderzoeksteam van de NASA ingeschakeld om meer opheldering te krijgen rondom dit verdachte overlijden. Wat is er met Nora gebeurd? Wie zijn de verdachten? Hoe zijn de laatste minuten uit haar leven geweest? Ga met je team naar binnen en ontdek het zelf…

Reserveer nu

Facts

  • Speel met twee teams tegen elkaar

  • 1 van de 2 rolstoeltoegankelijk

  • Aantal personen: 2-7

  • Ideaal aantal personen: 4-5

  • Vanaf 14 jaar zonder begeleiding

  • Vanaf 10 jaar onder begeleiding van een volwassene

  • Speciale kinderversie

Prijzen 4 – 7 personen

Ma - Do

10400per kamer

Vr - Zo

11400per kamer

Prijzen 2 – 3 personen

Ma - Do

8400per kamer

Vr - Zo

9400per kamer

Wil je online reserveren voor een kleine groep, geef dan bij de laatste stap in opmerkingen vak aan dat je met 2 of 3 personen bent. En kies bij de betalingswijze voor “overschrijving”. Dan zorgen wij dat de juiste prijs wordt toegepast.

Feestdagen worden officieel gezien als zondagen, de weekendprijs zal dan ook van toepassing zijn.