SPACE LAB

WETEN JULLIE HET MYSTERIE RONDOM NORA OP TE LOSSEN?

Ja, reserveer direct!

In de top 10 van Nederland
Volgens Escape Rooms Nederland

Een score van 4.8 uit 5 sterren
Uit 87 reviews van onze gasten

In twee talen te spelen
Nederlands & Duits

Escape Room “Space Lab”

Nora Fontani, een vooraanstaand ingenieur, is dood gevonden in het NASA Training Center in Schagen. De laatste 8 maanden heeft ze intensief gewerkt aan haar project “Luna”. Een echte AI, haar eigen SIRI, een computer die denkt en redeneert als een mens. Dit project heeft ze onlangs afgerond en nu is ze er niet meer. Was er iemand uit het trainingscentrum jaloers, liep ze iemand voor de voeten of was er liefde in het spel? Ga samen met Luna op onderzoek en ontdek wie er verantwoordelijk is voor deze tragische gebeurtenis.

Reserveer nu

Facts

  • Speel met twee teams tegen elkaar

  • 1 van de 2 rolstoeltoegankelijk

  • Aantal personen: 2-7

  • Ideaal aantal personen: 4-5

  • Vanaf 14 jaar zonder begeleiding

  • Vanaf 10 jaar onder begeleiding van een volwassene

  • Speciale kinderversie

Wat zeggen onze gasten over Space Lab

Leuke technische onderdelen, hele leuke aankleding

Erg leuk! De aankleding was helemaal volgens thema, de puzzels zijn hartstikke leuk en de begeleiding helemaal top! In deze kamer zijn de tech elementen helemaal binnen thema. Sommige kamers willen high-tech zijn om alleen maar high-tech te zijn, maar dat is hier absoluut niet zo.

En erg leuk om een drankje te drinken na afloop!

Lisa Daisy

Prachtige, originele escape room

Wat een te gekke kamer! Het verhaal, de puzzels, de vormgeving: heel erg origineel! Geweldige spelbeleving en toffe effecten! Mooiste kamer die wij tot nu toe gespeeld hebben. Is voor een wat meer ervaren speler misschien wel wat makkelijker, maar de effecten maken de ervaring dat genoeg.

Florine

Leuke intense ervaring

Een uitgebreide escaperoom met een zeer goede verhaallijn. Je wordt meegesleept en de puzzels zijn origineel uitdagend en verschillend. Sommige puzzels zijn snel op te lossen, anderen kosten meer tijd. Wij speelden met 5 personen en iedereen kon zijn steentje bijdragen. De kamer was mooi aangekleed. We werden warm ontvangen door vriendelijk personeel en er werden duidelijke instructies gegeven. Voor ons was het een topervaring!

Vikitana
vrijgezellenfeest escape room

Prijzen Space Lab

Ma - Do | 4-7 personen

10900per kamer

Vr - Zo | 4-7 personen

11500per kamer

Ma - Do | 2-3 personen

8900per kamer

Vr - Zo | 2-3 personen

9500per kamer

Wil je online reserveren voor een kleine groep, geef dan bij de laatste stap in opmerkingen vak aan dat je met 2 of 3 personen bent. En kies bij de betalingswijze voor “overschrijving”. Dan zorgen wij dat de juiste prijs wordt toegepast.

Feestdagen worden officieel gezien als zondagen, de weekendprijs zal dan ook van toepassing zijn.