La Casa de Dinero

WETEN JULLIE DE MILJOENEN EURO’S BUIT TE MAKEN?

Ja, reserveer direct!

La Casa de Dinero

Ons nieuwste avontuur is gebaseerd op de populaire Netflix serie La Casa de Papel. Werk goed samen en ontrafel onder leiding van El Profesor de meest uitdagende puzzels. Naast pittige real life puzzels zullen jullie ook in de virtuele wereld goed moeten opletten. Weten jullie het Spaanse Muntgebouw te beroven en daarna ook nog te ontsnappen uit de handen van de politie??!!

Hoe werkt het?

Bij La Casa de Dinero moet je puzzels in Virtual Reality en Real life oplossen om je doel te bereiken. Hoe snel maken jullie de miljoenen euro’s buit? Steeds heeft 1 persoon de VR Bril op (dit wissel je gedurende het spel door) en de rest bekijkt de kamer in real life. Door goed te communiceren kunnen puzzels en raadsels in zowel de virtuele wereld als in de echte wereld worden opgelost. Je combineert dus Virtual Reality met Reality, wat een andere, maar ook zeker een hele leuke manier van samenwerken is.

  • 3-6 personen

  • Vanaf 16 jaar

  • Gebaseerd op de serie “La Casa de Papel”

  • Combinatie tussen Escape & VR

  • 117,- per groep

Dit zeggen onze gasten over La Casa de Dinero

Afgelopen week hebben wij La Casa de Dinero gespeeld. Van te voren wist ik niet echt wat we konden verwachten, maar wat een gave ervaring! Het spel is echt in thema en als je de serie hebt gezien ga je veel dingen herkennen, maar je hebt de kennis niet nodig. Het spel is ook zonder dat je de serie hebt gezien heel goed te spelen en ook dan een echte aanrader! Dat je niet de hele tijd de VR bril op moet hebben, maar dit door wisselt is een sterk component. Ook de samenwerking tussen de Virtuele wereld en de “echte” wereld is goed over nagedacht. Twijfel je nog? Nergens voor nodig, gewoon doen!

Rob Dekker

Last minute wilde wij een escape room spelen. Helaas zat de kamer die wij wilden spelen al vol, maar La Casa de Dinero was nog vrij. Allemaal hadden we de serie niet gezien, maar dat zou niet uitmaken werd er aan de telefoon vertelt. We hebben de proef op de som genomen en waren blij verrast. Wat een super leuk spel en mooie belevenis. Heel mooi gedaan! Wij kunnen beamen dat het niet nodig is de serie te hebben gezien, maar na het spelen ben ik nu toch wel heel nieuwsgierig geworden.

Dylan Hoogveen

Super gaaf, wij hebben echt genoten. Je komt echt in de sfeer door het pak dat je gelijk bij het begin aan mag trekken 🙂 En het hintsysteem is net als de andere kamers van Escape Room Schagen weer helemaal in thema! Ik had nog nooit een VR Bril op gehad en had niet verwacht dat ik er zo in op zou gaan. Naarmate het spel vorderde werden we allemaal steeds fanatieker. En we hebben het gehaald, de buit was binnen. Dat maakt het natuurlijk nog leuker 😉 en we kregen zelfs nog een presentje mee naar huis. Wederom een top beleving! Bedankt.

Soraya van Veen

Beleef “La Casa de Papel” nu zelf!

Wil je dit samen met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s meemaken? Reserveer dan nu La Casa de Dinero.

Reserveer nu

Kunnen we La Casa de Dinero ook met een grote groep spelen?

Ben je met een grote groep? Geen enkel probleem. La Casa de Dinero is met meerdere teams tegelijk te spelen en daardoor geschikt om bij ons op locatie met 6 teams tegelijkertijd te spelen. Je strijd dan niet alleen tegen de klok, maar ook tegen elkaar. Welk team maakt als eerste de miljoenen euro’s buit? Pas op! Roep antwoorden niet te hard, de concurrenten luisteren mee.

Naast dat je bij ons kan komen spelen, kunnen wij La Casa de Dinero ook op locatie neerzetten. Ben je met 15 personen of misschien wel met 200, het is allemaal mogelijk met La Casa de Dinero op locatie.

Bel of mail ons voor de actuele mogelijkheden i.v.m. de corona maatregelen.

Meer informatie aanvragen