Deze website maakt gebruik van cookies

La Casa de Dinero

Ons nieuwste avontuur is gebaseerd op de populaire Netflix serie La Casa de Papel. Werk goed samen en ontrafel onder leiding van El Profesor de meest uitdagende puzzels. Naast pittige real life puzzels zullen jullie ook in de virtuele wereld goed moeten opletten. Weten jullie het Spaanse Muntgebouw te beroven en daarna ook nog te ontsnappen uit de handen van de politie??!!

Hoe werkt het?

Bij de La Casa de Dinero escape game moet je puzzels in Virtual Reality en Real life oplossen om je doel te bereiken. Hoe snel maken jullie de miljoenen euro’s buit? Je hoeft niet fysiek sterk te zijn of een goede conditie te hebben, veel speelt zich af rondom de speeltafel. Toch zullen jullie ook door de ruimte moeten lopen om aanwijzingen en raadsels te vinden. Door Virtual Reality te combineren met ‘echte’ raadsels zul je ook weer op een andere manier moeten samenwerken. La Casa de Dinero is dus GEEN escape room, maar meer een escape game.

  • 3-6 personen

  • Vanaf 16 jaar

  • Gebaseerd op de serie “La Casa de Papel”

  • Combinatie tussen Escape & VR

  • 109,- per groep

Beleef “La Casa de Papel” nu zelf!

Wil je dit samen met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s meemaken? Reserveer dan nu La Casa de Dinero.

Reserveer nu

Kunnen we La Casa de Dinero ook met een grote groep spelen?

Ben je met een grote groep? Geen enkel probleem. La Casa de Dinero is met meerdere teams tegelijk te spelen en daardoor geschikt om bij ons op locatie met 6 teams tegelijkertijd te spelen. Je strijd dan niet alleen tegen de klok, maar ook tegen elkaar. Welk team maakt als eerste de miljoenen euro’s buit? Pas op! Roep antwoorden niet te hard, de concurrenten luisteren mee.

Naast dat je bij ons kan komen spelen, kunnen wij La Casa de Dinero ook op locatie neerzetten. Ben je met 15 personen of misschien wel met 200, het is allemaal mogelijk met La Casa de Dinero op locatie.

Meer informatie aanvragen