Bedrijfsuitje Escape Room Schagen

Zin in een leuk bedrijfsuitje?

Escape Room Schagen is gesloten maar we bieden een fantastische Escape Game op locatie

aantal personen

Kleine en grote groepen

Van 2 tot meer dan 50 personen
niveau aanpasbaar

Stel zelf online samen

Of stel het uitje met ons samen.
Tijd Space Lab

Strijd tegen elkaar

Welk team escaped het snelste?

Vier je bedrijfsuitje bij Escape Room Schagen

Bedrijfsuitje bij een escape room? Dan ben je bij ons op de goede plek. Of het nu om een teamuitje voor 4 personen gaat of een personeelsfeest voor meer dan 50 personen? Wij maken er een geslaagd bedrijfsuitje van. Al vele bedrijven zijn jullie met veel plezier voor gegaan.

Uitbreiden met een borrel of diner? Bij ons kan het allemaal! Wij denken graag met je mee om jullie bedrijfsuitje tot een succes te maken. Een dag waar nog lang over wordt nagesproken.

Lees meer


Bedrijfsuitje Escape Room Schagen

Dit zeggen gasten over hun bedrijfsuitje bij ons

Top verzorgd!
Heel leuk personeelsuitje gehad bij de escaperoom, met als afsluiting een heerlijk 3 gangen menu bij de Smidse in Schagen! Alles was top verzorgd vanaf de eerste info aanvraag tot en met de dag zelf. Bedankt voor alles!
Claudia Caroll
Onvergetelijk bedrijfsuitje
We hebben een onvergetelijk teamuitje beleefd. Intense rivaliteit en een buitengewoon spannende en leuke ervaring. De sfeer was goed, de puzzels waren uitdagend en het enthousiaste personeel maakte het helemaal af. Voor liefhebbers van teambuilding en escaperooms is dit absoluut een aanrader!
Esther Hartog - Afix
Echt super leuk!
Vandaag geweest met personeelsfeest, was echt super leuk! Ik wil hier echt nog eens terug komen
Jennifer Borsch

Wat een uitdaging

Wat een uitdaging! Erg genoten van de spanning en de verhaallijn. Samenwerking is vereist en maakt het echt een teamprestatie! Tips kwamen subtiel en op het juiste moment, maar waren zo dat je zelf moest blijven nadenken. Top!
Mirjam van Hilten

Escape Battle
Of je nu met een kleine of grote groep bent, maakt bij ons niet uit! Onze room “Space Lab” hebben we in tweevoud laten bouwen, waardoor je met twee teams tegelijkertijd tegen elkaar kunt strijden. Meer teams? Speel dan in meerdere rondes, wij houden van iedereen de tijd bij. Welk team is het snelst?

Grote groep
Ben je met een grote groep? Dan is het ook mogelijk om alle vier de kamers te reserveren of zelfs meerdere rondes achter elkaar alle kamers te reserveren! Wij hebben een gezellige bar waar de wachtende teams lekker wat kunnen drinken! Ook is het mogelijk om een wisselschema op maat te maken  met andere leuke activiteiten, waarmee we een heel verzorgd dag-, middag- of avondprogramma voor u kunnen samenstellen.  Wat dacht je bijvoorbeeld van het zinderende eliminatie avontuur The Elimination Game?!

Buiten

Willen jullie liever naar buiten? Kies dan voor Escape the City, onze Sherlock of The Hunt. Jullie strijden in teams tegelijkertijd tegen elkaar, met als doel zoveel mogelijk gijzelaars te bevrijden in jullie stad. Welk team bevrijdt de meeste gijzelaars, verdient het meeste geld en gaat er met de winst van door?

Arrangementen eten & drinken

Om het uitje compleet te maken hebben wij een ruim aanbod aan arrangementen voor eten & drinken. Deze kunnen gelijk bij de reservering worden bijgeboekt. Zit er bij de arrangementen niet tussen wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een arrangement op maat voor jullie.

escape room battle noord-holland

Speel de Space Lab Battle tijdens je bedrijfsuitje

Wil je graag in meerdere teams de strijd met elkaar aangaan? Speel dan onze Space Lab Battle! 2 identieke rooms, 2 teams van maximaal 7 personen op hetzelfde tijdstip. Zo strijden jullie niet alleen tegen de klok, maar ook tegen elkaar! Welk team is sneller?

Stel zelf je bedrijfsuitje samen met onze arrangementen

Arrangement Gebakje Erbij

Gebakje erbij

Start met koffie/thee/ cappuccino en een lekker appelgebakje (met slagroom)
Arrangement Lekker nazitten

Lekker nazitten

Praat na over jullie belevenissen onder het genot van een hapje en drankje
Escape Menu Wonders Schagen

Diner Wonder's

Maak je dag compleet met een heerlijk diner bij Wonder's in het centrum van Schagen
Escape Menu Smidse Schagen

Diner de Smidse

Sluit de dag heerlijk af met het escape menu van Grandcafé de Smidse in het centrum.

'We zijn met 21 personen naar Escaperoom Schagen geweest als onderdeel van een bedrijfsuitje. Vanaf het eerste mailcontact was het contact met de medewerkers goed. Al onze vragen werden via de mail en telefonisch duidelijk beantwoord en we hebben een mooi arrangement kunnen samenstellen.


De meeste deelnemers hebben zowel The Chocolate Factory alsmede Space Lab gespeeld en ik heb van mijn collega’s alleen maar positieve feedback mogen ontvangen. De escaperooms zijn geweldig ingericht en door de verhaallijnen en de spanning wordt je echt meegetrokken in de actie. We hebben ons prima vermaakt deze middag en ik vind het een echte aanrader om deze escaprooms te bezoeken." Jeroen via escaperoomsnederland.nl

Wil je ook zo'n gaaf bedrijfsuitje?

Je kunt zelf je bedrijfsuitje samenstellen online of we kunnen samen met jou kijken wat het beste bij jullie past en hoe we de dag gaan vorm geven.