Escape Room “The Chocolate Factory”

De neef van Willy Wonka, Sammy Sweettooth, houdt net als Willy Wonka van chocolade. Zijn fabriek, The Sweettooth Factory, is gevestigd in Schagen en hier worden de meest lekkere bonbons gemaakt. Het recept hiervan is uiteraard een streng bewaakt geheim. Om bekender te worden in Schagen en de rest van het land heeft Sammy besloten om rondleidingen te geven, waarvoor bezoekers zich in groepjes kunnen inschrijven. Een goede tip van Sammy, kom niet met een te volle maag, want er is genoeg te snoepen voor de echte zoetekauw.

Ook jullie hebben besloten deze rondleiding bij Sammy te reserveren. Een van Sammy zijn werknemers is dit ter ore gekomen en benaderd jullie na het reserveren in het geheim. Hij wil graag met jullie samen werken om te kijken of het mogelijk is om tijdens de rondleiding op een onbewaakt ogenblik binnen te dringen in de machinekamer van de fabriek en het recept van de bonbons te stelen. Gaat jullie dit lukken… of worden jullie gesnapt door Sammy?

 

Reserveer nu

Facts

  • Voor alle leeftijden

  • In niveau aanpasbaar, van beginner tot gevorderde

  • Aantal personen: 2-7

  • Ideale aantal: 4-5 personen

  • Vanaf 13 jaar zonder begeleiding

  • Kinderfeestjes vanaf 8 jaar onder begeleiding van een volwassene.

Wat zeggen onze gasten over The Chocolate Factory

Aanrader voor jong en oud

Top escaperoom, aanrader voor jong en oud! Je wordt erg goed begeleid en hulp alleen indien nodig!

Joris

Sweeeeet!

Bij de naam van de kamer krijg je een beeld in je hoofd. En als de deur dan open gaat en je betreedt de chocoladefabriek… dan komt dat precies overeen. Zoete kleuren, snoepjes zover als het oog reikt en.. puzzels.
Erg leuke kamer om (ook met kinderen) te spelen!

Puzzels leuk in thema, er zitten pittige doordenkers bij, maar ook ‘gewoon doen’ puzzels, dus voor elk wat wils. Het fotomoment benoemen in een review heb ik nog nooit gedaan, tot nu! Super origineel!

Daarnaast ontzettend vriendelijke hosts en het contact via mail was prettig en snel. Bovendien was de airco in de kamer met een temperatuur van 30+ buiten een verademing ?

Aanrader!

Sandra

Heerlijke kamer 😉

Super leuke escaperoom. Goed verhaal en leuke puzzels ! Gespeeld met 6 volwassenen en een echte aanrader om eens te spelen.

Jeroen

Prijzen Chocolate Factory

4-7 personen

11700per kamer

2-3 personen

9700per kamer

Wil je online reserveren voor een kleine groep, geef dan bij de laatste stap in opmerkingen vak aan dat je met 2 of 3 personen bent. En kies bij de betalingswijze voor “overschrijving”. Dan zorgen wij dat de juiste prijs wordt toegepast.