Deze website maakt gebruik van cookies

escape room chocolate factory schagen

Escape Room “The Chocolate Factory”

De neef van Willy Wonka, Sammy Sweettooth, houdt net als Willy Wonka van chocolade. Zijn fabriek, The Sweettooth Factory, is gevestigd in Schagen en hier worden de meest lekkere bonbons gemaakt. Het recept hiervan is uiteraard een streng bewaakt geheim. Om bekender te worden in Schagen en de rest van het land heeft Sammy besloten om rondleidingen te geven, waarvoor bezoekers zich in groepjes kunnen inschrijven. Een goede tip van Sammy, kom niet met een te volle maag, want er is genoeg te snoepen voor de echte zoetekauw.

Ook jullie hebben besloten deze rondleiding bij Sammy te reserveren. Een van Sammy zijn werknemers is dit ter ore gekomen en benaderd jullie na het reserveren in het geheim. Hij wil graag met jullie samen werken om te kijken of het mogelijk is om tijdens de rondleiding op een onbewaakt ogenblik binnen te dringen in de machinekamer van de fabriek en het recept van de bonbons te stelen. Gaat jullie dit lukken… of worden jullie gesnapt door Sammy?

 

Reserveer nu

Facts

  • Voor alle leeftijden

  • In niveau aanpasbaar, van beginner tot gevorderde

  • Aantal personen: 2-7

  • Ideaal aantal personen: 4-5

  • Vanaf 13 jaar zonder begeleiding

  • Kinderfeestjes vanaf 8 jaar onder begeleiding van een volwassene.

Prijzen 4 – 7 personen

Ma - Do

9900per kamer

Vr - Zo

10900per kamer

Prijzen 2 – 3 personen

Ma - Do

7900per kamer

Vr - Zo

8900per kamer

Wil je online reserveren voor een kleine groep, geef dan bij de laatste stap in opmerkingen vak aan dat je met 2 of 3 personen bent. En kies bij de betalingswijze voor “overschrijving”. Dan zorgen wij dat de juiste prijs wordt toegepast.