Over Escape Room Schagen Noord-Holland

Over Ons

Escape Room Schagen is onderdeel van Liz Events, een full service evenementenbureau

Escape Room Schagen

Escape Room Schagen is onderdeel van Liz Events, een full service evenementenbureau. Gegrepen door het escape room virus ontstond in mei 2016 het idee om Liz Events uit te breiden met een escape room. Na maandenlange voorbereiding hebben we in februari 2017 de deuren van Escape Room Schagen kunnen openen aan de Grotewallerweg 3-04 te Schagen. We zijn gestart met 2 dezelfde rooms, Space Lab. Op deze manier kunnen ook grotere groepen dezelfde belevenis ervaren en zelfs tegen elkaar strijden in een duel, om zo de adrenaline nog meer op te voeren.

In 2018 zijn we uitgebreid met The Chocolate Factory en in 2019 kwamen hier de VR Experience en de VR Escape Game La Casa de Dinero bij. Door de Covid-19 pandemie hebben we in 2020 en 2021 niet kunnen uitbreiden met fysieke escape rooms, maar wel met onze online escape rooms onder de noemer Unsolved Mystery en City Adventures.

NieuwsPer 2 juni 2024 heeft Escape Room Schagen haar deuren gesloten. We gaan vol enthousiasme door met onze mooie bedrijven Liz Events en City Adventures! 

Ons team

Lisanne Kuilman eigenaar Escape Room Schagen

Lisanne

Britt Moorman

Britt

Renee Melkert

Renée

Iris Tesselaar

Iris

mila-dettmers

Mila

nienke

Nienke

dionne-duijzer

Dionne

shanou-huibers-web

Shanou

Fien Goudsblom

Fien

Stefanie

vera-van-til

Vera