kinderfeestje escape room schagen

Wil je een escape room spelen tijdens je kinderfeestje?

Kom dan je feestje vieren in The Chocolate Factory of Space lab

Leeftijd Space Lab

Vanaf 8 jaar

Speel je al The Chocolate Factory.
aantal personen

3-7 kinderen per kamer

O.b.v. een volwassene.
niveau aanpasbaar

Aangepast in niveau

Versies speciaal voor kinderen.

Beleef je kinderfeestje bij Escape Room Schagen

Ben je 8 jaar oud ouder en wil je altijd al eens een Escape Room spelen. Nou dat kan! Voor onze beide escape rooms hebben we een speciale versie ontwikkelt voor kinderfeestjes.

The Chocolate Factory
De kinderfeestjes versie van deze kamer is geschikt vanaf 8 jaar. Er mogen in deze kamer maximaal 7 kinderen naar binnen. Tot 12 jaar moet er minimaal 1 volwassene met de kinderen mee. Meer mag, alleen mag het maximaal aantal personen, kinderen en volwassene bij elkaar, niet boven de 8 uitkomen. Heb je veel kinderen uitgenodigd? Boek dan The Chocolate Factory twee keer achter elkaar. Of maak een combinatie met onze andere kamer “Space Lab”.

Space Lab
Ben je een stoere jongen of meid van 10 jaar of ouder dan is het ook mogelijk om onze kamer “Space Lab” te spelen. Bij een kinderfeestje mogen er per kamer maximaal 8 personen naar binnen, waarvan minimaal 1 volwassene. Heb je veel kinderen uitgenodigd? Boek dan twee kamers op hetzelfde tijdstip. Welk groepje is sneller?

Escape Room Kinderfeestje

Wat anderen zeggen over een kinderfeestje bij ons

Super Kinderfeestje!
Met 7 meiden van rond de 10 aankomen. Top ontvangst, alles goed opgezet, mooie attributen en leuke puzzels met hier en daar broodnodige hulp om iets verder te komen. Spannend en enerverend en we zullen er nog lang van onder de indruk zijn ook de volwassen begeleiders!! Super leuk uitje.
Wendy
Helemaal in het verhaal op!
Leuk ontvangen en een hele leuke kamer bezocht!! Waren met een groep enthousiaste kinderen die helemaal in het verhaal op gingen!
Patrick
kinderfeestje arrangement escape room schagen
17,-

Kinderfeestje arrangement

Maak je kinderfeestje compleet met ons speciale kinderfeestje arrangement. Jullie worden ontvangen met chips & limonade. Na afloop van het spelen van de escape room kunnen jullie afkoelen van alle spanning met een lekker raketijsje. Voor maar 17,- totaal boek je dit arrangement bij je kamer en heb je een escape room met chips, limonade en een ijsje voor maar 134,-