kinderfeestje escape room schagen

Wil je een escape room spelen tijdens je kinderfeestje?

Escape Room Schagen is per 2-6-2024 gesloten

Leeftijd Space Lab

Vanaf 8 jaar

Speel je al The Chocolate Factory
aantal personen

3-7 kinderen per kamer

O.b.v. een volwassene.
niveau aanpasbaar

Aangepast in niveau

Versies speciaal voor kinderen.
kinderfeestje-escape-room-schagen

Escape Room “The Chocolate Factory”

Weet jij het recept te stelen in de lekkerste Escape Room van Nederland?

De neef van Willy Wonka, Sammy Sweettooth, houdt net als Willy Wonka van chocolade. Zijn fabriek, The Sweettooth Factory, is gevestigd in Schagen en hier worden de meest lekkere bonbons gemaakt. Het recept hiervan is uiteraard een streng bewaakt geheim

Sammy geeft rondleidingen in zijn fabriek, waarvoor bezoekers zich in groepjes kunnen inschrijven. Ook jullie hebben besloten deze rondleiding bij Sammy te reserveren. Eén van Sammy's werknemers is dit ter ore gekomen en benaderd jullie in het geheim en  wil graag met jullie samenwerken. Lukt het jullie om tijdens de rondleiding op een onbewaakt moment binnen te dringen in de machinekamer en het geheime recept van de bonbons te stelen?

… of worden jullie gesnapt door Sammy?

Escape Room Kinderfeestje

Escape Room “Space Lab”

Nora Fontani, een vooraanstaand ingenieur, is dood gevonden in het NASA Training Center in Schagen. De laatste 8 maanden heeft ze intensief gewerkt aan haar project “Luna”. Een echte AI, haar eigen SIRI, een computer die denkt en redeneert als een mens. Dit project heeft ze onlangs afgerond en nu is ze er niet meer. Wat is er gebeurd? Was er iemand uit het trainingscentrum jaloers, liep ze iemand voor de voeten of was er liefde in het spel? Ga samen met Luna op onderzoek en ontdek wie er verantwoordelijk is voor deze tragische gebeurtenis.

 De kamer zit boordevol verrassende hightech effecten en is super leuk om samen met je vrienden of vriendinnen te spelen. 

Waarom Escape Room Schagen?

kinderfeestje-arrangement

 • Veel ervaring met kinderfeestjes
 • Speciale kinderversies van de leukste kamers
 • 3-7 kinderen per kamer vanaf 8 jaar (o.b.v. een volwassene)
 • Kinderfeestje arrangement mogelijk in de gezellige horecaruimte
 • Volkomen veilige kamers / je wordt niet ‘echt’ opgesloten
 • Continue begeleiding van enthousiaste spelbegeleiders

Wat anderen zeggen over een kinderfeestje bij ons

Super Kinderfeestje!
Met 7 meiden van rond de 10 aankomen. Top ontvangst, alles goed opgezet, mooie attributen en leuke puzzels met hier en daar broodnodige hulp om iets verder te komen. Spannend en enerverend en we zullen er nog lang van onder de indruk zijn ook de volwassen begeleiders!! Super leuk uitje.
Wendy
Helemaal in het verhaal op!
Leuk ontvangen en een hele leuke kamer bezocht!! Waren met een groep enthousiaste kinderen die helemaal in het verhaal op gingen!
Patrick
Chocoladefabriek escape room

Vier je kinderfeestje bij
Escape Room Schagen

De kinderversie van The Chocolate Factory is geschikt vanaf 8 jaar. De Space Lab is geschikt vanaf 10 jaar. Het niveau wordt aangepast zodat een groep van deze leeftijd het goed kan spelen. Natuurlijk geven we ook wat extra hints. Bij een kinderfeestje mogen er per kamer maximaal 8 personen naar binnen, waarvan minimaal 1 volwassene. 

Gelieve in je bestelling bij opmerkingen aan te geven dat het een kinderfeestje betreft. Dan zetten we de kamer op het goede niveau klaar.

Maak van jouw kinderfeestje een knallend succes en kom naar Escape Room Schagen - The Chocolate Factory of Space Lab! 

Maak je feestje compleet met het kinderfeestje arrangement

Natuurlijk is een kinderfeestje niet compleet zonder wat lekkers te drinken en te eten. Wij bieden voor € 17,- bovenop de kamer prijs het volgende:
 • Ontvangst met limonade en chips
 • Spelen van The Chocolate Factory of Space Lab
 • Afsluiting met een raketijsje
 • In totaal voor €144,-
  *Kies in het bestelproces de  juiste datum / tijdstip,  klik op het juiste aantal personen en klik op 'volgende'. Kies in het volgende scherm  voor het kinderfeestje arrangement, dan zetten wij alles voor jullie klaar. 

Veel voorkomende vragen

Wat is een Escape Room?

Om een zo goed mogelijk beeld te geven van wat een Escape Room precies is, hebben wij de uitleg pagina 'Wat is een escape room' gemaakt. Hier vind je een heldere uitleg, maar ook een filmpje van “De Wereld Draait Door”. Hier laten ze een klein voorbeeld zien van 5 minuten. Elke Escape Room is natuurlijk anders en overal zitten weer andere puzzels. Zo ook bij ons.

Worden we echt opgesloten?

Nee, wij draaien de deur niet achter je op slot. De deur zit dicht met een magneet. Door op de rode knop naast de deur te drukken gaat deze open. Deze rode knop zit zowel aan de binnen- als buitenkant van de kamer, bij alle uitgangsdeuren.

Zijn de escape rooms eng?

Space Lab
Space Lab is niet eng, maar er komt wel spanning en adrenaline bij kijken. Te allen tijde worden jullie door een gamebegeleider in de gaten gehouden. Wordt de spanning echt te groot en willen er één of meerdere personen uit (waar wij overigens niet vanuit gaan), kan je altijd de noodknop gebruiken en naar buiten gaan. De rest van de groep kan dan verder spelen.

The Chocolate Factory
Dit is een kamer met een meer feelgood karakter en is totaal niet eng, maar wel heel leuk om te spelen. Voor zowel kinderen, maar juist ook voor volwassenen. We kunnen deze kamer aanpassen in niveau.

Kunnen we iets eten/drinken bij jullie?

Ja, we hebben een hele gezellige bar met genoeg tafels. Hier kunnen jullie met elkaar iets drinken, zowel voor als na het spelen van één van onze rooms. Natuurlijk is een kinderfeestje niet compleet zonder wat lekkers te drinken en te eten. Wij bieden voor € 17,- bovenop de prijs van de Escape Room; limonade en chips en als afsluiting een raketijsje.

Hoe laat worden we verwacht aanwezig te zijn?

Wij vragen alle teams om minimaal 20 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Wil je nog wat drinken met z’n allen kom dan gerust eerder om nog even rustig met elkaar te kunnen zitten.

Hoe lang duurt een bezoek aan de escape room?

Alles bij elkaar duurt een bezoek ongeveer 90 min. 20 min voor aanvang aanwezig, 60 minuten spelen en 10 minuten nabespreking en op de foto.

Jullie kunnen het verblijf natuurlijk zo lang maken als jullie zelf willen, maar trek er minimaal 1,5 uur voor uit.

Kunnen we gratis parkeren?

Ja, er is bij ons voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.