Dít is met stip het allerleukste uitje bij slecht weer
04 januari 2023 
in Nieuws

Dít is met stip het allerleukste uitje bij slecht weer

Echt super leuk! Laatst kregen wij een geweldig mailtje van de redactie van 100%NL Magazine dat één van hun verslaggevers vorige week met zijn gezin bij ons op bezoek is geweest en hier een artikel over heeft geschreven: "Met stip het allerleukste uitje bij slecht weer":

Met drie vakantievierende tieners in huis en de regen op de ramen, kwamen de muren op Eddy en Lisette af. Hoogste tijd dus voor een actief dagje uit, maar dan wel zonder paraplu’s.

Escape Room Schagen

Na wat zoeken kwamen ze uit bij Escape Room Schagen. "En wie niet weet wat een Escaperoom is. Dan sta je met je eigen groepje in een kamer waar je allerlei raadsels en puzzels moet oplossen, "aldus de verslaggever van 100%NL Magazine. De keuze viel op de kamer Space Lab! Na een uur puzzelen in deze escape room vol hightech-snufjes, was het Eddy en zijn gezin nét niet gelukt alle raadsels binnen de tijd op te lossen. "Het was wel een hele leuke ervaring, want bij ieder opgelost raadsel heb je samen weer even een ‘yes we dit it’ gevoel!"

Escape Room 100p NL Magazine

Ze waren niet alleen bij ons op bezoek vorige week, ze maakten er een heel dagje Schagen van. Starten met escapen in Space Lab, lunchen bij Peper & Goud, lasergamen en karten bij SkagaVenture en dineren bij LEUK eten en drinken. Ze hadden een topdag naar eigen zeggen! Kortom, slecht weer of goed weer? Op naar Schagen!

Wil je het hele blog lezen van Eddy van 100%NL Magazine? Lees dan hier verder>

Over de schrijver
Hey, Ik ben Stefanie Teitsma en ben sinds september 2022 gestart als marketeer bij Escape Room Schagen. Wat een warm welkom door Lisanne Kuilman en collega’s. En wat een gaaf en veelzijdig bedrijf. Ik heb ontzettend veel zin om Escape Room Schagen meer in beeld te brengen en leuke ervaringen, nieuws, handige tips en sterke blogs & verhalen met jullie te delen. Mijn grootste passie is schrijven en fotografie, dus dat komt wel goed.Ik woon zelf in Schagerbrug met mijn man en 3 kinderen. Een mooie gemeente midden tussen dijken, water en weilanden en vlakbij het bos en strand. Ik hou ervan om op stap te gaan met familie, vrienden en mijn gezin: de natuur in, uit eten in onze gezellige stad Schagen of een actief uitje met elkaar. Genoeg leuks te doen in de omgeving.Heb je ideeën op het gebied van marketing en samenwerken met Escape Room Schagen? Stuur me een berichtje😊
Reactie plaatsen