Herfstvakantie avontuur bij Escape Room Schagen!
04 oktober 2023 

Herfstvakantie avontuur bij Escape Room Schagen!

Terwijl de bladeren van kleur veranderen en de herfstdagen aanbreken, staat er bij Escape Room Schagen een avontuur van mysterie op jullie te wachten! De herfstvakantie is de perfecte tijd om lekker met elkaar op pad te gaan en daar hoort natuurlijk een leuk uitje bij.

Kom gezellig naar ons toe en boek een escape room avontuur. Hét indooruitje waar gure wind en regen geen roet in het eten kunnen gooien.

Welke kamers kun je boeken in de herfstvakantie?

Bij Escape Room Schagen kun je kiezen uit 3 verschillende kamers:  Space Lab (hier hebben we 2 identieke kamers van) The Chocolate Factory en La Casa de Dinero. Onze kamers zijn zorgvuldig ontworpen om een unieke ervaring te bieden voor ieder gezelschap. Of je nu met je gezin, vrienden, familie, collega’s of klasgenoten komt? Voor de jongere avonturiers kunnen we het niveau van de kamers aanpassen zodat zij ook mee kunnen puzzelen. 

Space Lab

Test jullie detective skills samen met een innovatieve AI robot en los het moordmysterie op in de spannende escape room Space Lab. Onze escape rooms zijn ontworpen om iedereen een onvergetelijk uitje te bieden, ongeacht achtergrond of ervaringsniveau. Kom je met je gezin of vier je een kinderparty?

space-lab-herfstvakantie-uitje

Space Lab is geschikt voor jonge techneuten vanaf 10 jaar (o.b.v. 1 volwassene). Dit avontuur is namelijk zowel spannend als technisch en daarom niet geschikt voor jongere astronomen.

The Chocolate Factory

Ben je op zoek naar een escape room die geschikt is voor alle leeftijden? Dan is The Chocolate Factory een geweldig avontuur. Onderdompel jezelf in een chocolade-snoepwereld van raadsels, codes en geheimen! Een kamer die niet alleen de geest, maar ook de zintuigen prikkelt.

gezinsuitje-bij-de-escape-room-schagen

The Chocolate Factory is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar (o.b.v. 1 volwassene). Wil je met je gezin komen? Dan kunnen kinderen tussen de 5 en 8 jaar ook meegenieten van het puzzelen. Indien jullie kinderen jonger zijn dan 5/6 jaar, zijn wellicht alleen de snoepjes interessant en blijkt het puzzelen vaak toch echt te uitdagend. Dat is naar eigen inschatting in te vullen.

La Casa de Dinero

La Casa de Dinero is onze VR Escape Room, een combinatie tussen VR experience en real life escape puzzels. Bij deze escape room blijkt des te meer hoe belangrijk het is om samen te werken en verder te kijken dan je neus lang is! La Casa de Dinero kun je spelen vanaf 16 jaar (o.b.v. een volwassene al vanaf 14 jaar) en biedt ruimte tot 5 personen in de kamer en duurt 75 minuten, of korter natuurlijk als jullie eerder weten te escapen;)

Escape Room La Casa de Dinero

Voor iedereen een uniek uitje!

Hét leukste uitje in de herfstvakantie is een escape room avontuur bij Escape Room Schagen! Keuze uit 3 verschillende kamers waardoor er voor iedereen een passende kamer is! Met wie durf jij te escapen deze herfst? 

Waar wacht je nog op? Boek je uitje bij escaperoomschagen.nl en kies jullie favoriete avontuur.

Tot snel bij Escape Room Schagen!

Over de schrijver
Hey, Ik ben Stefanie Teitsma en ben sinds september 2022 gestart als marketeer bij Escape Room Schagen. Wat een warm welkom door Lisanne Kuilman en collega’s. En wat een gaaf en veelzijdig bedrijf. Ik heb ontzettend veel zin om Escape Room Schagen meer in beeld te brengen en leuke ervaringen, nieuws, handige tips en sterke blogs & verhalen met jullie te delen. Mijn grootste passie is schrijven en fotografie, dus dat komt wel goed.Ik woon zelf in Schagerbrug met mijn man en 3 kinderen. Een mooie gemeente midden tussen dijken, water en weilanden en vlakbij het bos en strand. Ik hou ervan om op stap te gaan met familie, vrienden en mijn gezin: de natuur in, uit eten in onze gezellige stad Schagen of een actief uitje met elkaar. Genoeg leuks te doen in de omgeving.Heb je ideeën op het gebied van marketing en samenwerken met Escape Room Schagen? Stuur me een berichtje😊
Reactie plaatsen