Escape Room Schagen sluit haar deuren
07 maart 2024 
in Nieuws

Escape Room Schagen sluit haar deuren

Schagen 7 maart – Escape Room Schagen kondigt, na zeven boeiende jaren, de sluiting aan op 2 juni 2024. Vanaf die datum zijn er geen codes meer te kraken aan de Grotewallerweg 3a in Schagen. Het hoge woord mag eruit! Het nieuws is inmiddels bekend bij alle medewerkers en samenwerkende partners. Een lastig besluit, genomen met pijn in mijn hart, maar het voelt als de juiste op dit moment. 

“Ondanks recordboekingen in de afgelopen maanden en een ongekend succesvolle voorjaarsvakantie, is de beslissing gevallen,” licht Lisanne toe. “Verdere groei op de huidige locatie bleek onhaalbaar, en de zoektocht naar een nieuw onderkomen in Schagen liep stuk op de enorme investeringskosten.”

De focus verschuift nu naar Liz Events en City Adventures, de andere twee bedrijven van Lisanne. Vol enthousiasme bouwen we met het team door vanuit het kantoor aan de Rensgars 5 in het centrum van Schagen. Met Liz Events organiseren we bedrijfsuitjes, teambuilding events en groepsuitjes in de Noordkop, zowel indoor als outdoor. City Adventures is dé kracht achter de leukste stadsspellen zoals; Escape the City, Sherlock en The Hunt, die door heel Nederland en België gespeeld kunnen worden.

Ondanks het afscheid van de escape rooms, blijft Lisanne haar passie voor storytelling i.c.m. puzzels en raadsels vervolgen. Met "Niets Is Wat Het Lijkt!" en "The Elimination Game", gaat ze door in de escape wereld. Deze escape games op locatie zijn speciaal ontwikkeld voor grote groepen en worden exclusief in Noord-Holland aangeboden door Liz Events.

“Uiteraard nemen we in stijl afscheid van Escape Room Schagen. We gaan eruit met een bang! We veilen het laatste tijdsslot op 2 juni voor een speciaal goed doel: Stichting Hartekind."

Waarom een veiling voor Stichting Hartekind?

In Nederland wordt elke dag een kindje geboren met een hartafwijking. Elke 48 uur verliezen we een prachtig kind hieraan. Het raakt ons diep! Dit doel hebben we niet voor niets gekozen: de man van Lisanne, eigenaresse van de escape room, is geboren met een hartafwijking. Hij is in zijn eerste levensjaar hieraan geopereerd, maar heeft op latere leeftijd toch weer hartklachten ontwikkelt als gevolg van de aangeboren hartafwijking. Na meerdere kleinere ingrepen is hij in 2023 geopereerd, waardoor het voor nu is verholpen.

Bied mee en help ons dit prachtige doel te steunen. Meer info over de veiling volgt snel! Laten we samen hartverwarmende herinneringen maken bij onze laatste escape.

Wil je nog één keer ontsnappen uit ‘The Chocolate Factory’, ‘Space Lab’ of ‘La Casa de Dinero’? Boek dan snel jullie favoriete kamer op escaperoomschagen.nl >

Veel gestelde vragen sluiting Escape Room Schagen

Tot wanneer is de Escape Room Schagen geopend?

Onze Escape Room in Schagen sluit 2 juni 2024 haar deuren. Voor die tijd kunnen jullie nog proberen om voor de laatste keer uit één van onze toffe kamers te ontsnappen.

Sluiten alle kamers tegelijkertijd?

Space Lab en The Chocolate Factory kunnen tot en met 2 juni 2024 gespeeld worden.

De escape room La Casa de Dinero gaat misschien al eerder dicht. Dat melden we dan duidelijk op onze website.

Ik heb nog een cadeaubon van de Escape Room Schagen.

Je kunt je cadeaubon voor 2 juni 2024 verzilveren bij de Escape Room in Schagen. Lukt het je niet om een datum te plannen voor die tijd? Dan is het mogelijk om het bedrag dat op je cadeaubon staat, te gebruiken voor één van onze spellen van Liz Events.

Escape Room Schagen is onderdeel van Liz Events waar Lisanne Kuilman eigenaar van is. Vind alle informatie op lizevents.nl

Heb je een escape room geboekt na 2 juni 2024?

Iedereen die een kamer bij ons in reservering heeft staan met een speeldatum na 2 juni 2024 wordt persoonlijk gebeld. Dan zoeken we zoeken we samen naar een oplossing.

Over de schrijver
Hey, Ik ben Stefanie Teitsma en ben sinds september 2022 gestart als marketeer bij Escape Room Schagen. Wat een warm welkom door Lisanne Kuilman en collega’s. En wat een gaaf en veelzijdig bedrijf. Ik heb ontzettend veel zin om Escape Room Schagen meer in beeld te brengen en leuke ervaringen, nieuws, handige tips en sterke blogs & verhalen met jullie te delen. Mijn grootste passie is schrijven en fotografie, dus dat komt wel goed.Ik woon zelf in Schagerbrug met mijn man en 3 kinderen. Een mooie gemeente midden tussen dijken, water en weilanden en vlakbij het bos en strand. Ik hou ervan om op stap te gaan met familie, vrienden en mijn gezin: de natuur in, uit eten in onze gezellige stad Schagen of een actief uitje met elkaar. Genoeg leuks te doen in de omgeving.Heb je ideeën op het gebied van marketing en samenwerken met Escape Room Schagen? Stuur me een berichtje😊
Reactie plaatsen