Veiling laatste tijdslot voor Stichting Hartekind
23 mei 2024 
in Nieuws

Veiling laatste tijdslot voor Stichting Hartekind

De laatste week van Escape Room Schagen gaat bijna in. 2 juni sluiten we definitief onze deuren. We willen niet door de achterdeur vertrekken en willen 7,5 jaar op een mooie manier afsluiten.

Het laatste tijdslot van Space Lab gaan we veilen voor Stichting Hartekind. Het hoe, wat en waarom lees je op onze veiling pagina.

Over de schrijver
Heej! Ik ben Lisanne, oprichter en bedenker van Escape Room Schagen. Ik hou er van om vanuit niets iets te maken en mensen een toffe belevenis voor te schotelen. Kun je mij even niet bereiken, dan ben ik vast een escape room aan het spelen (intussen heb ik er meer dan honderd gespeeld) of wat leuks aan het doen met manlief Ruud en/of mijn zoontjes Guus en Roel.
Reactie plaatsen