Wij gaan voor één dag open!
14 januari 2022 
in Nieuws

Wij gaan voor één dag open!

Op zaterdag 15 januari openen wij, net als vele andere ondernemers in Schagen en de rest van Nederland, onze deuren. We zijn geopend tot 20:00.

Dus heb je zin om met jouw familie, vrienden en/of gezin te ontsnappen aan de lockdown, boek dan nu voor morgen één van onze gave escape rooms. Voor welke kies jij? The Chocolate Factory of Space Lab?

>>>> Reserveer nu jouw kamer >>>>>>

Over de schrijver
Heej! Ik ben Lisanne, oprichter en bedenker van Escape Room Schagen. Ik hou er van om vanuit niets iets te maken en mensen een toffe belevenis voor te schotelen. Kun je mij even niet bereiken, dan ben ik vast een escape room aan het spelen (intussen heb ik er meer dan honderd gespeeld) of wat leuks aan het doen met manlief Ruud en/of mijn zoontjes Guus en Roel.
Reactie plaatsen