Deze website maakt gebruik van cookies

Kinderfeestje bij Escape Room Schagen

Ben je 8 jaar oud ouder en wil je altijd al eens een Escape Room spelen. Nou dat kan! Voor onze beide escape rooms hebben we een speciale versie ontwikkelt voor kinderfeestjes. En bij ons krijg je er bij je kinderfeestje een gratis kan limonade bij.

The Chocolate Factory
Deze kinderfeestjes versie van deze kamer is geschikt vanaf 8 jaar. Er mogen in deze kamer maximaal 7 kinderen naar binnen. Tot 12 jaar moet er minimaal 1 volwassene met de kinderen mee. Meer mag, alleen mag het maximaal aantal personen, kinderen en volwassene bij elkaar, niet boven de 8 uitkomen. Heb je veel kinderen uitgenodigd? Boek dan The Chocolate Factory twee keer achter elkaar. Of maak een combinatie met onze andere kamer “Space Lab”.

Space Lab
Ben je een stoere jongen of meid van 10 jaar of ouder dan is het ook mogelijk om onze kamer “Space Lab” te spelen. Bij een kinderfeestje mogen er per kamer maximaal 8 personen naar binnen, waarvan minimaal 1 volwassene. Heb je veel kinderen uitgenodigd? Boek dan twee kamers op hetzelfde tijdstip. Welk groepje is sneller?

Maak je feestje compleet
Natuurlijk is een kinderfeestje niet compleet zonder wat lekkers te drinken en te eten. In onze gezellige ontvangstruimte kunnen jullie limonade drinken en eventueel cupcakes of chips eten. En na afloop is de Mc Donalds vlakbij, dus de combinatie is zo gemaakt.

Wil je gebruik maken van één van onze arrangementen geef dit dan bij je reservering in het opmerkingen vak aan. Heb je een leuk idee voor een arrangement horen wij dit natuurlijk ook graag.

Reserveer nu
kinderfeestje escape room schagen

Limonade & cupcakes

Bij binnenkomst staan er op tafel kannen limonade en cupcakes voor jullie klaar om aan te vallen. Vol energie kunnen jullie dan de kamer in om te kijken of jullie binnen 60 minuten het mysterie kunnen ontrafelen. Nu voor € 3,50 p.p.

Limonade & chips

Na de spannende 60 minuten hebben jullie vast dorst gekregen. Dus als jullie weer uit de kamer komen staat er lekkere limonade voor jullie klaar en staan er schalen met chips en m&m’s om jullie honger van het harde werken te stillen. € 3,00 p.p.

kinderfeestje escape room schagen