Deze website maakt gebruik van cookies

Kinderfeestje

Ben je een stoere jongen of meid van 10 jaar of ouder en wil je altijd al eens een Escape Room spelen. Nou dat kan! Wij hebben van onze room “Space Lab” ook een kinderversie gemaakt. Bij een kinderfeestje mogen er per kamer maximaal 8 personen naar binnen, waarvan minimaal 1 volwassene. Heb je veel kinderen uitgenodigd? Boek dan twee kamers op hetzelfde tijdstip. Welk groepje is sneller?

Natuurlijk is een kinderfeestje niet compleet zonder wat lekkers te drinken en te eten. In onze gezellige ontvangstruimte kunnen jullie limonade drinken en eventueel cupcakes of chips eten. En na afloop is de Mc Donalds vlakbij, dus de combinatie is zo gemaakt.

We zijn druk bezig nog meer leuke standaard arrangementen te ontwikkelen. Hieronder vindt je alvast de arrangementen die we nu hebben. Wil je gebruik maken van één van onze arrangementen geef dit dan bij je reservering in het opmerkingen vak aan. Heb je een leuk idee voor een arrangement horen wij dit natuurlijk ook graag.

Reserveer nu
kinderfeestje escape room schagen

Limonade & cupcakes

Bij binnenkomst staan er op tafel kannen limonade en cupcakes voor jullie klaar om aan te vallen. Vol energie kunnen jullie dan de kamer in om te kijken of jullie binnen 60 minuten het mysterie kunnen ontrafelen. Nu voor € 3,00 p.p.

Limonade & chips

Na de spannende 60 minuten hebben jullie vast dorst gekregen. Dus als jullie weer uit de kamer komen staat er lekkere limonade voor jullie klaar en staan er schalen met chips en m&m’s om jullie honger van het harde werken te stillen. € 2,00 p.p.

kinderfeestje escape room schagen