Kinderfeestje bij Escape Room Schagen

Ben je 8 jaar oud ouder en wil je altijd al eens een Escape Room spelen. Nou dat kan! Voor onze beide escape rooms hebben we een speciale versie ontwikkelt voor kinderfeestjes. En bij ons krijg je er bij je kinderfeestje een gratis kan limonade bij.

The Chocolate Factory
Deze kinderfeestjes versie van deze kamer is geschikt vanaf 8 jaar. Er mogen in deze kamer maximaal 7 kinderen naar binnen. Tot 12 jaar moet er minimaal 1 volwassene met de kinderen mee. Meer mag, alleen mag het maximaal aantal personen, kinderen en volwassene bij elkaar, niet boven de 8 uitkomen. Heb je veel kinderen uitgenodigd? Boek dan The Chocolate Factory twee keer achter elkaar. Of maak een combinatie met onze andere kamer “Space Lab”.

Space Lab
Ben je een stoere jongen of meid van 10 jaar of ouder dan is het ook mogelijk om onze kamer “Space Lab” te spelen. Bij een kinderfeestje mogen er per kamer maximaal 8 personen naar binnen, waarvan minimaal 1 volwassene. Heb je veel kinderen uitgenodigd? Boek dan twee kamers op hetzelfde tijdstip. Welk groepje is sneller?

Maak je feestje compleet
Natuurlijk is een kinderfeestje niet compleet zonder wat lekkers te drinken en te eten. Wij hebben een speciaal kinderfeestje arrangement samengesteld met chips, limonade en een ijsje toe.

Wil je gebruik maken van dit arrangement geef dan bij je reservering in het opmerkingen vak aan dat je gebruik wilt maken van het kinderfeestje arrangement, wij voeren dit dan achter de schermen door en zorgen dat de juiste prijs wordt gehanteerd. Natuurlijk mag je ook bellen om te reserveren.

Reserveer nu

Kinderfeestje arrangement

Ontvangst met limonade en chips

+

Escape Room “The Chocolate Factory” of “Space Lab”

+

Afsluiting met raket ijsje

=

Totaal 130,- per kamer