escape-the-city-escape-tour-schagen

Verslaan jullie Dr. Crypto?

Ga de uitdaging aan in Escape the City

escape-the-city-in-schagen

Escape the City tour!

Dr. Crypto is gesignaleerd in Schagen en hij heeft meerdere mensen gegijzeld! Hij heeft ze verspreid over de stad en in virtuele kamers opgesloten. Aan jou en je team de taak om tijdens deze uitdagende outdoor escape game zoveel mogelijk mensen te bevrijden.

Jullie kunnen de kamers proberen te kraken door de cryptische aanwijzingen van Dr. Crypto op te lossen. Iedere geopende kamer levert geld op! Je kunt deze Escape the City Tour in 1 team spelen of in meerdere teams tegen elkaar. Een geweldig teamuitje in de stad!

aantal personen

6 - 500 personen

Speel in 1 of meerdere teams tegelijk.

Meerdere steden

Meerdere steden

Naast Schagen ook in andere steden te spelen.

buiten game

Lekker buiten

Ontdek de stad met deze spannende game.

Leeftijd Space Lab

Vanaf 10 jaar

Kies uit de standaard (v.a. 13 jaar) en junior versie

Hoe werkt Escape the City?

Het bevrijden van de gijzelaars gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Met behulp van jullie eigen smartphone, een speciale app en jullie unieke spelcode moet ieder team binnen 90 minuten zo veel mogelijk kamers zien te kraken.

Je gaat op pad om virtuele locaties te zoeken en door rond te lopen in de stad ontvang je steeds meer aanwijzingen. Jullie hersenen worden flink gekraakt om iedereen te kunnen bevrijden.

Ontdek je een kamer? Probeer dan in binnen 15 min. de  code te ontcijferen, dan krijg je extra geld! Kom je er echt niet uit? Dan kun je een hint kopen. Overleg goed met je teamgenoten, want ieder fout antwoord kost geld! Welk team bevrijdt de meeste gijzelaars en houdt het meeste geld over?

Wees snel… de klok tikt…

escape-the-city-tour-in-de-stad
Escape the City meerdere steden

In welke stad gaan jullie de strijd met elkaar aan?

Escape the City Kun je heel leuk in het Centrum van Schagen spelen! Maar wist je dat je deze uitdagende outdoor escape game  in (bijna) elke plaats in Nederland en België kunt spelen? Geef bij je reservering aan in welke stad jullie willen spelen en wij zetten dit spannende stadsspel uit in de stad van jullie keuze.