Escape the City

Verslaan jullie Dr. Crypto?

Ga de uitdaging aan in Escape the City

Escape the City

Escape the City

Dr. Crypto is gesignaleerd in Schagen en hij heeft meerdere mensen gegijzeld! Hij heeft ze verspreid over de stad in hermetisch afgesloten kamers. Aan jou en je team de taak om zoveel mogelijk gijzelaars te bevrijden en hiermee geld te verdienen. Jullie kunnen de gijzelaars proberen vrij te krijgen door de cryptische aanwijzingen van Dr. Crypto op te lossen. 

Uitleg escape the city

Het bevrijden van de gijzelaars gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Met behulp van een tablet of smartphone moet ieder team binnen anderhalf uur zo veel mogelijk gegijzelden bevrijden uit hun kamers.

Je gaat op pad om virtuele locaties te bezoeken en te ontdekken waar de kamers van de gijzelaars zijn. Bovendien kun je door rond te lopen meer informatie verkrijgen. Jullie hersenen worden flink gekraakt en de hints moeten optimaal worden gebruikt om de gijzelaars te kunnen bevrijden uit hun benarde posities.

Ontdek je een gegijzelde? Probeer dan in een minder dan kwartier diens code van de kooi te ontcijferen, dan krijg je extra geld! Kom je er echt niet uit? Dan kun je een hint kopen. Want elk elk fout antwoord wat je geeft kost geld! Welk team bevrijdt de meeste gijzelaars en houdt het meeste geld over?

Wees snel… de klok tikt…

aantal personen

6 - 500 personen

Speel in 1 of meerdere teams tegelijk.

Meerdere steden

Meerdere steden

Naast Schagen ook in andere steden te spelen.

buiten game

Lekker buiten

Ontdek de stad met deze spannende game.

Leeftijd Space Lab

Vanaf 10 jaar

Kies uit de standaard (v.a. 13 jaar) en junior versie

Escape the City meerdere steden

In welke stad gaan jullie de strijd met elkaar aan?

Escape the City is in (bijna) elke plaats in Nederland en België te spelen. Geef bij je reservering aan in welke stad je zou willen spelen en wij zetten dit spannende stadsspel uit in de stad van jullie keuze.