Escape room op locatie grote groepen

Escape Room Schagen sluit met veiling voor Stichting Hartekind

Bied mee en speel het laatste tijdsslot van de award winnende kamer Space Lab!

euro-teken

Bied mee

voor Stichting Hartekind
Tijd Space Lab

Space Lab

Laatste tijdslot Space Lab
2 tot 7 personen

Escape Room grote groepen op locatie

2 juni - 16:15 uur

60 minuten vol spanning, sensatie en de leukste puzzels.

veiling-space-lab-stiching-hartekind

Veiling laatste tijdslot

Onze geliefde escape room sluit voorgoed haar deuren en we willen het laatste tijdslot veilen voor het goede doel! Alle opbrengsten gaan naar Stichting Hartekind!

🔒 Tijdslot: Space Lab – 7 personen

📅 Datum: 16:15 op zondag 2 juni

💬 Bieden: Plaats je bod via deze pagina: Veiling advertentie

Veiling sluit op 29 mei 23:59, dus wees snel! Heb jij het hoogste bod? Wij nemen 30 mei contact met je op en dan speel jij zondag 2 juni met 2 tot 7 personen in totaal de laatste Escape Room van Schagen! Proost daarna met ons mee op de afsluitende borrel. Drinks are on us!


Laten we samen iets moois doen❤️

Stichting Hartekind

Waarom Stichting Hartekind?

1 op de 100 kinderen wordt geboren met een hartafwijking. Dit zijn 4 kinderen per dag. Hartafwijkingen zijn doodsoorzaak nummer 1 onder kinderen, per 48 uur overlijdt er 1 kind aan de gevolgen van een hartafwijking.

De man van eigenaresse Lisanne is geboren met een hartafwijking en hem hebben ze als baby kunnen helpen. Ook de afgelopen jaren heeft hij hier opnieuw hinder van ondervonden, maar ook dit is verholpen. Gelukkig kunnen ze steeds meer.

De kinderen van Lisanne zijn al tijdens de zwangerschap extra gecontroleerd en ook in de jaren erna is er bij het consultatiebureau extra aandacht geweest.

Lang niet iedereen is zich bewust van de heftige cijfers en daarom willen we op deze manier een klein steentje bijdragen aan deze mooie stichting. Zodat er meer en meer kinderen geholpen kunnen worden.

Doe jij mee?