Bedrijfsuitje bij Escape Room Schagen

Bedrijfsuitje bij een escape room? Dan ben je bij ons op de goede plek. Of het nu om een teamuitje voor 4 personen gaat of een personeelsfeest voor meer dan 50 personen, wij maken er een geslaagde dag van. Al vele bedrijven zijn jullie met veel plezier voor gegaan.

Uitbreiden met een vergadering, borrel of diner? Bij ons kan het allemaal. Wij denken graag met je mee om jullie bedrijfsuitje tot een succes te maken. Een dag waar nog lang over wordt nagesproken.

Escape Battle

Of je nu met een kleine of grote groep bent maak bij ons niet uit. Onze room “Space Lab” hebben we in tweevoud laten bouwen, waardoor je met twee teams tegelijkertijd tegen elkaar kan strijden. Meer teams? Speel dan in meerdere rondes, wij houden van iedereen de tijd bij. Welk team is het snelst?

Grote groep

Ben je met een grote groep dan is het ook mogelijk om alle 3 de kamers te reserveren of zelfs meerdere rondes achter elkaar alle kamers te reserveren. Wij hebben een gezellige bar waar de wachtende teams lekker wat kunnen drinken en een leuk spel kunnen spelen. Ook is het mogelijk om een wisselschema op maat te maken met andere leuke activiteiten, waarmee we een heel verzorgd dag-, middag- of avondprogramma voor u kunnen samenstellen. Hierbij kun je denken aan Escape the City, onze VR Teambuilding Experience of Deadline.

Escape Game op eigen locatie

Willen jullie graag op jullie eigen locatie blijven of op de locatie waar jullie al de hele dag zijn, dan kunnen wij ook naar jullie toekomen met onze Escape Game: Deadline. We delen de groep op in teams en jullie strijden met alle teams tegelijkertijd tegen elkaar. Dit is mogelijk voor groepen van 15 – 15o personen op elke locatie.

Willen jullie liever naar buiten? Kies dan voor Escape the City. Net als bij Deadline strijden jullie tegelijkertijd in teams tegen elkaar, met als doel zoveel mogelijk gijzelaars te bevrijden in jullie stad. Welk team bevrijdt de meeste gijzelaars, verdient het meeste geld en gaat er met de winst van door?

Arrangementen eten & drinken

Om het uitje compleet te maken hebben wij een ruim aanbod aan arrangementen voor eten & drinken. Deze kunnen gelijk bij de reservering worden bijgeboekt. Zit er bij de arrangementen niet tussen wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een arrangement op maat voor jullie.

Boek nu jullie bedrijfsuitje
bedrijfsuitje escape room

Dit zeggen onze gasten over hun bedrijfsuitje bij ons

Heel leuk personeelsuitje gehad bij de escaperoom, met als afsluiting een heerlijk 3 gangen menu bij de Smidse in Schagen! Alles was top verzorgd vanaf de eerste info aanvraag tot en met de dag zelf. Bedankt voor alles!

Claudia Caroll

Wat een uitdaging! Erg genoten van de spanning en de verhaallijn. Samenwerking is vereist en maakt het echt een teamprestatie! Tips kwamen subtiel en op het juiste moment, maar waren zo dat je zelf moest blijven nadenken. Top!

Mirjam van Hilten

De leukste escape rooms voor een bedrijfsuitje

escape room schagen nasa crime

Space Lab

Nora Fontani, een vooraanstaand ingenieur, is dood gevonden in het NASA Training Center in Schagen. De laatste 8 maanden heeft ze intensief gewerkt aan haar project “Luna”. Een echte AI, haar eigen SIRI. Ga samen met Luna op onderzoek uit en ontdek wie er verantwoordelijk is voor deze tragische gebeurtenis.

  • Top 10 kamer volgens Escape Rooms Nederland

  • 60 minuten

  • 2 – 14 personen

  • Ook in battle vorm

Space Lab
escape room schagen nasa crime

Chocolate Factory

Jullie hebben een rondleiding geboekt in de chocoladefabriek van Sammy Sweettooth. Vlak na jullie boeking zijn jullie benaderd door één van zijn medewerkers. Hij wil samen met jullie inbreken in de fabriek van Sammy om het geheime recept van zijn befaamde bonbons te stelen. Gaat dit jullie lukken of worden jullie gesnapt door Sammy?

  • De lekkerste escape room van Nederland

  • 60 minuten

  • 2 – 7 personen

  • Voor alle leeftijden

The Chocolate Factory

Stel zelf je bedrijfsuitje samen met onze arrangementen

escape room schagen nasa crime

Gebakje erbij?

Wil je jullie bezoek aan de Escape Room starten met een kopje koffie/cappuccino/thee en een heerlijk appelgebakje (met slagroom). Reserveer dan alvast dit arrangement en profiteer van de extra scherpe prijs van € 5,25 p.p.

escape room schagen eten en drinken

Lekker nazitten

Wil je na het spelen van de Room nog even lekker nazitten met z’n allen? Dit kan in onze gezellige bar. Je kunt nog heerlijk napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Je krijgt 2x bier/wijn/frisdrank p.p. en nacho’s voor € 6,50 p.p.

escape room schagen nasa crime

Lunchtime

Wil je voor of na het spelen van de Room genieten van een overheerlijke lunch van P10 bij ons gebracht? Boek dan ons lunch arrangement. Je krijgt 3 luxe vergaderbroodjes, een kopje soep en kannen met melk en jus d’orange voor € 12,50 p.p.

escape room schagen eten en drinken

Lunchtime Deluxe

Wil je heerlijk uitgebreid lunchen kies dan voor deze luxe lunch die onze partner P10 voor jullie bij ons bezorgd. Stel zelf de lekkerste broodjes samen, met daarbij een heerlijke kop soep, vers fruit en kannen met melk en jus d’orange voor € 17,50 p.p.

escape room schagen nasa crime

Escape Diner bij De Smidse

Wil je voor of na het bezoek aan onze room genieten van een 3-gangen diner? Dat kan met het Escape Diner van onze partner Grand Café de Smidse voor maar € 27,50 p.p. Reserveren van het diner kan rechtstreeks bij je boeking, maar is wel o.b.v. beschikbaarheid.

escape room schagen eten en drinken

Wonder’s Diner

Wil je aansluitend aan je bezoek bij ons lekker dineren in het centrum van Schagen, boek dan het Diner van onze partner Wonder’s Eten & Drinken. Een drie gangen keuze diner voor maar € 26,50. Vanaf 3 personen o.b.v. beschikbaarheid.

Leuke activiteiten om het bedrijfsuitje mee uit te breiden

escape room schagen eten en drinken

Virtual Reality Teambuilding Experience

Wil je je met jouw vrienden, collega’s of familie onderdompelen in de virtuele wereld? Boek dan onze VR Teambuilding Experience. Eén voor een krijgen jullie onze VR bril op en moet je proberen verder te komen in het spel? Dit kan je echter niet alleen. Hiervoor heb je de hulp van je teamgenoten nodig. Deze vinden in de ruimte allemaal informatie, waarmee ze jou verder kunnen helpen in het spel. Gaan jullie de uitdaging aan?

VR teambuilding experience
escape room schagen eten en drinken

Escape the City

Dr. Crypto is gesignaleerd in de stad en hij heeft meerdere mensen gegijzeld! Hij heeft ze verspreid over de stad in hermetisch afgesloten kamers. Aan jou en je team de taak om zoveel mogelijk gijzelaars te bevrijden en hiermee geld te verdienen. Jullie kunnen de gijzelaars proberen vrij te krijgen door de cryptische aanwijzingen van Dr. Crypto op te lossen.

Escape the City
escape room schagen eten en drinken

Pubquiz

Onder het genot van een borrel gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan in de Pubquiz. Welk team weet in de 4 spelrondes de meeste punten te scoren en wint eeuwige roem. En misschien nog wel belangrijker, kan de andere teams hier nog een tijdje mee confronteren.