Deze website maakt gebruik van cookies

Bedrijfsuitje bij Escape Room Schagen

Wil je met je bedrijfsuitje, afdelingsuitje of personeelsuitje een Escape Room bezoeken? Boek dan een van onze Escape Rooms. Al vele bedrijven zijn jullie met veel plezier voor gegaan. Neem op een leuke manier jullie samenwerking en communicatie onder de loep en laat de hersens kraken.

Escape Battle
Of je nu met een kleine of grote groep bent maak bij ons niet uit. Onze room “Space Lab” hebben we in tweevoud laten bouwen, waardoor je met twee teams tegen elkaar kan strijden. Welk team is er sneller?

Grote groep
Ben je met veel personen dan is het ook mogelijk om alle 3 de kamers te reserveren of zelfs meerdere rondes achter elkaar alle kamers te reserveren. Wij hebben een gezellige bar waar de wachtende teams lekker wat kunnen drinken en een leuk spel kunnen spelen. Ook is het mogelijk om een wisselschema op maat te maken met andere leuke activiteiten, waarmee we een heel verzorgd dag-, middag- of avondprogramma voor u kunnen samenstellen.

Arrangementen eten & drinken
Om het uitje compleet te maken hebben wij een ruim aanbod aan arrangementen voor eten & drinken. Deze kunnen gelijk bij de reservering worden bijgeboekt. Ziet er bij de arrangementen niet tussen wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een arrangement op maat voor jullie.

Boek nu jullie uitje
bedrijfsuitje escape room
escape room schagen nasa crime

Gebakje erbij?

Wil je jullie bezoek aan de Escape Room starten met een kopje koffie/cappuccino/thee en een heerlijk appelgebakje (met slagroom). Reserveer dan alvast dit arrangement en profiteer van de extra scherpe prijs van € 4,75 p.p.

Lekker nazitten

Wil je na het spelen van de Room nog even lekker nazitten met z’n allen? Geen enkel probleem, dit kan in onze gezellige bar. Je kunt nog heerlijk napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Je krijgt 2x bier/wijn/frisdrank p.p. en nacho’s voor de hele groep voor € 6,50 p.p.

escape room schagen eten en drinken
escape room schagen nasa crime

Lunchtime

Wil je voor of na het spelen van de Room genieten van een overheerlijke lunch van P10 bij ons gebracht? Boek dan ons lunch arrangement. Je krijgt 3 luxe vergaderbroodjes, een kopje soep en kannen met melk en jus d’orange voor € 12,50 p.p.

Ook een ideaal arrangement als u met een grote groep komt en meerdere tijdsloten achter elkaar reserveert. De wachtende teams kunnen lekker lunchen, terwijl de andere aan het spelen zijn.

Lunchtime Deluxe

Wil je heerlijk uitgebreid lunchen kies dan voor deze luxe lunch die onze partner P10 voor jullie bij ons bezorgd. Je hebt de keuze uit vele verschillende luxe broodjes en schalen vol met verse vleeswaren, kaas en ander beleg om zelf de lekkerste broodjes samen te stellen. Daarbij nog een heerlijke kop soep, vers fruit en kannen met melk en jus d’orange voor € 17,50 p.p.

Ook een ideaal arrangement als u met een grote groep komt en meerdere tijdsloten achter elkaar reserveert. De wachtende teams kunnen lekker lunchen, terwijl de andere aan het spelen zijn.

escape room schagen eten en drinken
escape room schagen nasa crime

Escape Diner

Wil je voor of na het bezoek aan onze room genieten van een 3-gangen diner? Dat kan met het Escape Diner van onze partner Grand Café de Smidse voor maar € 27,50 p.p.

Reserveren van het diner kan rechtstreeks bij je boeking, maar is wel o.v.v. beschikbaarheid. Het diner kan op de dag zelf rechtstreeks worden afgerekend bij de Smidse.

Wonder’s Diner

Wil je aansluitend aan je bezoek bij ons lekker dineren in het centrum van Schagen, boek dan het Diner van onze partner Wonder’s Eten & Drinken. Een drie gangen keuze diner voor maar € 26,50.

Dit arrangement is te boeken vanaf 3 personen o.b.v. beschikbaarheid en niet tijdens de kerstdagen. Je kan het arrangement bij ons boeken, wij regelen alles, maar je kunt het afrekenen bij Wonder’s op de dag zelf.

escape room schagen eten en drinken