Vrijgezellenfeest bij Escape Room Schagen

Op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest? Zoek dan niet verder en boek onze kamer “Space Lab”. Speciaal voor vrijgezellenfeesten voegen wij wat extra’s toe aan deze room om de bruid of bruidegom in spé even extra in de belangstelling te zetten.

Escape Battle “Space Lab”
Zijn jullie met meer dan 7 personen? Of wil je graag in twee teams de strijd met elkaar aangaan? Speel dan onze Space Lab Battle! 2 identieke rooms, 2 teams van maximaal 7 personen op hetzelfde tijdstip. Zo strijden jullie niet alleen tegen de klok, maar ook tegen elkaar! Welk team is sneller?

Voor de echte zoetekauw
Is de bruid of bruidegom in spé een echte zoetekauw, dan is wellicht onze nieuwste Escape Room “The Chocolate Factory” een goede keuze. Kom niet met een te volle maag, want er is genoeg te snoepen.

Om het vrijgezellenfeest nog completer te maken werken wij samen met een aantal horeca zaken in Schagen.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder het aanbod van arrangementen en boek deze gelijk bij. Heb je al geboekt, maar wil je je boeking toch graag uitbreiden? Geen enkel probleem, stuur ons even een mailtje en wij maken het in orde.

Boek nu een vrijgezellenuitje
vrijgezellenfeest escape room
escape room schagen nasa crime

Gebakje erbij?

Wil je jullie bezoek aan de Escape Room starten met een kopje koffie/cappuccino/thee en een heerlijk appelgebakje (met slagroom). Reserveer dan alvast dit arrangement en profiteer van de extra scherpe prijs van € 5,25 p.p.

Lekker nazitten

Wil je na het spelen van de Room nog even lekker nazitten met z’n allen? Geen enkel probleem, dit kan in onze gezellige bar. Je kunt nog heerlijk napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Je krijgt 2x bier/wijn/frisdrank p.p. en nacho’s voor de hele groep voor € 6,50 p.p.

escape room schagen eten en drinken
escape room schagen nasa crime

Lunchtime

Wil je voor of na het spelen van de Room genieten van een overheerlijke lunch van P10 bij ons gebracht? Boek dan ons lunch arrangement. Je krijgt 3 luxe vergaderbroodjes, een kopje soep, kannen met melk en jus d’orange voor € 12,50 p.p.

Ook een ideaal arrangement als u met een grote groep komt en meerdere tijdsloten achter elkaar reserveert. De wachtende teams kunnen lekker lunchen, terwijl de andere aan het spelen zijn.

Lunchtime Deluxe

Wil je heerlijk uitgebreid lunchen kies dan voor deze luxe lunch die onze partner P10 voor jullie bij ons bezorgd. Je hebt de keuze uit vele verschillende luxe broodjes en schalen vol met verse vleeswaren, kaas en ander beleg om zelf de lekkerste broodjes samen te stellen. Daarbij nog een heerlijke kop soep, vers fruit, kannen met melk en jus d’orange voor € 17,50 p.p.

Ook een ideaal arrangement als u met een grote groep komt en meerdere tijdsloten achter elkaar reserveert. De wachtende teams kunnen lekker lunchen, terwijl de andere aan het spelen zijn.

escape room schagen eten en drinken
escape room schagen nasa crime

Escape Diner

Wil je voor of na het bezoek aan onze room genieten van een 3-gangen diner? Dat kan met het Escape Diner van onze partner Grand Café de Smidse voor maar € 27,50 p.p.

Reserveren van het diner kan rechtstreeks bij je boeking, maar is wel o.v.v. beschikbaarheid. Het diner kan op de dag zelf rechtstreeks worden afgerekend bij de Smidse.

Wonder’s Diner

Wil je aansluitend aan je bezoek bij ons lekker dineren in het centrum van Schagen, boek dan het Diner van onze partner Wonder’s Eten & Drinken. Een drie gangen keuze diner voor maar € 26,50.

Dit arrangement is te boeken vanaf 3 personen o.b.v. beschikbaarheid en niet tijdens de kerstdagen. Je kan het arrangement bij ons boeken, wij regelen alles, maar je kunt het afrekenen bij Wonder’s op de dag zelf.

escape room schagen eten en drinken