Escape room spelen met ons corona protocol kan voor iedereen

Vanaf 19 november mag iedereen weer komen escapen met ons coronaprotocol

Wil je weer een escape room spelen, zorg dan dat je kan voldoen aan onderstaande voorwaarden. We zien je graag weer!

  • Wij zijn geopend voor iedereen, ook voor niet huishoudens

  • Hou je aan de RIVM richtlijnen (1,5m afstand, hygiëne, thuisblijven bij klachten)

  • Niet huishoudens dienen 1,5 meter afstand te houden. (met uitzondering van kinderfeestjes en personen t/m 18 jaar)

  • Horeca is gesloten.

  • Tussen de groepen door maken wij extra schoon, wij vragen je om 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

  • Space Lab en The Chocolate Factory mogen gespeeld worden door max 4 personen uit niet huishoudens (kinderen van 12 jaar en jonger worden hier niet in meegeteld), behoren jullie tot 1 huishouden, kom je een kinderfeestje vieren of zijn jullie allemaal 12 jaar of jonger dan mag je gewoon met max 7 personen spelen. Ben je met 5-8 personen van een niet huishouden en wil je Space Lab spelen? Reserveer dan 2 Space Lab kamers en ga de strijd met elkaar aan in twee teams.

  • La Casa de Dinero en onze VR Experience zijn alleen telefonisch te reserveren via 0224-422123. Beide zijn alleen te reserveren voor huishoudens.

Voldoe je aan bovenstaande voorwaarden reserveer dan snel één van onze kamers

Na reservering ontvang je ons uitgebreide corona protocol voor je bezoek. Wil je het alvast lezen? Bekijk hier ons volledige corona procotol.

Escape Room “Space Lab”

Nora Fontani, een vooraanstaand ingenieur, is dood gevonden in het NASA Training Center in Schagen. De laatste 8 maanden heeft ze intensief gewerkt aan haar project “Luna”. Een echte AI, haar eigen SIRI, een computer die denkt en redeneert als een mens. Dit project heeft ze onlangs afgerond en nu is ze er niet meer. Was er iemand uit het trainingscentrum jaloers, liep ze iemand voor de voeten of was er liefde in het spel? Ga samen met Luna op onderzoek en ontdek wie er verantwoordelijk is voor deze tragische gebeurtenis.

max 5 personen niet huishouden / max 7 personen één huishouden en kinderfeestjes

Reserveer nu
escape room space lab schagen
escape room space lab schagen

Escape Room “The Chocolate Factory”

De neef van Willy Wonka, Sammy Sweettooth, houdt net als Willy Wonka van chocolade. Zijn fabriek, The Sweettooth Factory, is gevestigd in Schagen en hier worden de meest lekkere bonbons gemaakt. Het recept hiervan is uiteraard een streng bewaakt geheim. Om bekender te worden heeft Sammy besloten om rondleidingen te geven, waarvoor je je in groepjes kunt inschrijven.

Ook jullie hebben besloten deze rondleiding bij Sammy te reserveren. Een van Sammy zijn werknemers is dit ter ore gekomen en benaderd jullie na het reserveren in het geheim. Hij wil graag met jullie samen werken om te kijken of het mogelijk is om tijdens de rondleiding binnen te dringen in de machinekamer van de fabriek en het recept van de bonbons te stelen. Gaat jullie dit lukken… of worden jullie gesnapt door Sammy?

max 5 personen niet huishouden / max 7 personen één huishouden en kinderfeestjes

Reserveer nu

VR Escape “La Casa de Dinero”

Ons nieuwste avontuur is gebaseerd op de populaire Netflix serie La Casa de Papel. Werk goed samen en ontrafel onder leiding van El Profesor de meest uitdagende puzzels. Naast pittige real life puzzels zullen jullie ook in de virtuele wereld goed moeten opletten. Weten jullie het Spaanse Muntgebouw te beroven en daarna ook nog te ontsnappen uit de handen van de politie??!!

Alleen voor huishoudens, telefonisch reserveren

escape room space lab schagen