Corona protocol escape room spelen

We zijn weer geopend!

Yes, we zijn weer open. Er zijn nog wel wat regels waar we ons aan moeten houden.

  • Je mag met 2 tot 7 personen in een escape room (max 6 voor La Casa). Dit mag ook met personen buiten je eigen huishouden.
  • Hou je aan de RIVM richtlijnen (hygiëne, thuisblijven bij klachten)
  • Tussen de groepen door maken wij extra schoon.
  • Draag een mondkapje wanneer je je verplaatst. Wanneer je zit in onze bar/ontvangstruimte en tijdens het spelen van de escape room mag deze uiteraard af.
  • We scannen de QR code vanaf 14 jaar en ouder.
  • Wij sluiten om 22:00.

Reserveer snel één van onze kamers en ga het avontuur aan!

Escape Room "Space Lab"

Nora Fontani, een vooraanstaand ingenieur, is dood gevonden in het NASA Training Center in Schagen. De laatste 8 maanden heeft ze intensief gewerkt aan haar project “Luna”. Een echte AI, haar eigen SIRI, een computer die denkt en redeneert als een mens. Dit project heeft ze onlangs afgerond en nu is ze er niet meer. Was er iemand uit het trainingscentrum jaloers, liep ze iemand voor de voeten of was er liefde in het spel? Ga samen met Luna op onderzoek en ontdek wie er verantwoordelijk is voor deze tragische gebeurtenis.

Corona Protocol Escape Room The Chocolate Factory

Escape Room "The Chocolate Factory"

De neef van Willy Wonka, Sammy Sweettooth, houdt net als Willy Wonka van chocolade. Zijn fabriek, The Sweettooth Factory, is gevestigd in Schagen en hier worden de meest lekkere bonbons gemaakt. Het recept hiervan is uiteraard een streng bewaakt geheim. Om bekender te worden heeft Sammy besloten om rondleidingen te geven, waarvoor je je in groepjes kunt inschrijven.

Ook jullie hebben besloten deze rondleiding bij Sammy te reserveren. Een van Sammy zijn werknemers is dit ter ore gekomen en benaderd jullie na het reserveren in het geheim. Hij wil graag met jullie samen werken om te kijken of het mogelijk is om tijdens de rondleiding binnen te dringen in de machinekamer van de fabriek en het recept van de bonbons te stelen. Gaat jullie dit lukken… of worden jullie gesnapt door Sammy?

Coronaprotocol La Casa de Dinero

VR Escape Game "La Casa de Dinero"

Ons nieuwste avontuur is gebaseerd op de populaire Netflix serie La Casa de Papel en is een VR Escape Game. Werk goed samen en ontrafel onder leiding van El Profesor de meest uitdagende puzzels. Naast pittige real life puzzels zullen jullie ook in de virtuele wereld goed moeten opletten. Weten jullie het Spaanse Muntgebouw te beroven en daarna ook nog te ontsnappen uit de handen van de politie??!!

arrow_drop_up arrow_drop_down