Deze website maakt gebruik van cookies

ONTSNAP JIJ UIT EEN VAN DE ROOMS VAN ESCAPE ROOM SCHAGEN?

escape room schagen
escape room schagen nasa crime

ROOM: THE CHOCOLATE FACTORY

Het is sinds kort mogelijk om een rondleiding te reserveren in de fabriek van Sammy Sweettooth, de neef van Willy Wonka. Jullie hebben dit ook gedaan en zijn vlak daarna benaderd door één van zijn medewerkers. Hij wil samen met jullie inbreken in de fabriek van Sammy om het geheime recept van zijn befaamde bonbons te stelen. Gaat dit jullie lukken of worden jullie gesnapt door Sammy?

Prijs: € 84,- tot € 114,- per kamer

Reserveer nu
Ontdek meer
escape room schagen nasa crime

ROOM: SPACE LAB

Nora Fontani, een vooraanstaand ingenieur, is dood gevonden in het NASA Training Center in Schagen. De laatste 8 maanden heeft ze intensief gewerkt aan haar project “Luna”. Een echte AI, haar eigen SIRI. Ga samen met Luna op onderzoek uit en ontdek wie er verantwoordelijk is voor deze tragische gebeurtenis.

Prijs: € 84,- tot € 114,- per kamer

Reserveer nu
Ontdek meer
escape room van de maand

ESCAPE ROOM VAN DE MAAND

Wij zijn in oktober 2017 door Escape Rooms Nederland verkozen tot Escape Room van de maand. Daar zijn we natuurlijk heel trots op. Escape Rooms Nederland heeft een heel mooi artikel over ons geschreven, met vele lovende woorden.

Lees het artikel
escape room schagen nasa crime

KINDERVERSIE VAN “SPACE LAB”

Wil je graag met het gezin of met een kinderfeestje een Escape Room bezoeken. Dat kan! Door een paar kleine spelelementen toe te voegen in onze room bouwen wij deze binnen no time om naar een kinderversie, geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Reserveer nu
Kinderfeestje
escape room schagen space lab

AANGEPASTE PRIJS 2 OF 3 PERSONEN

Ook met twee of drie personen is het mogelijk om onze room “Space Lab” te spelen. Omdat wij ons kunnen voorstellen dat de standaard prijs ietwat aan de hoge kant is voor een kleine groep, hebben wij een aangepaste prijs als je met 2 of 3 personen onze kamer wilt spelen. Op maandag t/m donderdag betaal je € 84,- en op vrijdag t/m zaterdag € 94,- wanneer je met dit aantal personen komt.

Reserveer nu
escape room schagen space lab

ESCAPE BATTLE

Zijn jullie met meer dan 7 personen? Of wil je graag in twee teams de strijd met elkaar aangaan? Speel dan onze Space Lab Battle! 2 identieke rooms, 2 teams van maximaal 7 personen op hetzelfde tijdstip. Zo strijden jullie niet alleen tegen de klok, maar ook tegen elkaar! Welk team is sneller?

Reserveer nu
escape room schagen eten en drinken

ETEN & DRINKEN

Natuurlijk wil je tijdens je bezoek aan onze escape room ook graag wat eten en/of drinken, dat kan bij ons. Wij hebben een gezellig ingerichte ontvangstruimte met bar. Hier verkopen wij koffie/thee, frisdranken, bier, wijn en kleine snacks. Wil je je bezoek aan onze escape room uitbreiden met lunch of diner? Ook geen enkel probleem. Met onze partners hebben wij arrangementen opgesteld die je rechtstreeks bij ons kunt boeken. Zo wordt jullie bezoek aan onze room een compleet verzorgd uitje.

Meer informatie